«Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα»

Υπερήφανος για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του είναι ο Μίτσελ, όπως τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Υπερήφανος για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του είναι ο Μίτσελ, όπως τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ισπανός αναφέρθηκε στη μη χρησιμοποίηση του Κασάμι από την αρχή της αναμέτρησης και για το πέναλτι του Ρομπέρτο.


Για το γκολ που δέχθηκε από τον Γιορέντε, πόσο μεγαλώνει την πίκρα του:


Η ήττα έχει πάντα πικρή γεύση, γλυκαίνει αυτό πως μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε οποιοδήποτε μεγάλο αντίπαλο, γιατί η Γιουβέντους είναι ένας μεγάλος αντίπαλος. Σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, έχουμε παίξει καλά, με θάρρος και με εξυπνάδα.


Τι μήνυμα έχει να δώσει στον κόσμο που περιμένει μία ανάλογη συνέχεια στις εμφανίσεις της ομάδας:


Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μας, γιατί αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα. Σήμερα ήμασταν κοντά στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε και από τους φιλάθλους της Γιουβέντους, οι οποίοι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν παρέμεναν ήσυχοι στις θέσεις τους.


Αν η μεγάλη νίκη που θέλει ο Ολυμπιακός την πετύχει στην πόλη του:


Ατό που πρέπει να κάνουμε σε οποιοδήποτε μέρος είναι να παίζουμε όπως σήμερα, αυτό θα μας φέρει πιο κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως το να κάνουμε μία μεγάλη νίκη στο Καλντερόν, είναι το ίδιο με αυτό που θέλαμε να κάνουμε εδώ και μέχρι το 70ο περίπου λεπτό ήμασταν κοντά στο να καταφέρουμε.


Αν αισθάνεται περήφανος από την ομάδα του από τα κολακευτικά σχόλια των Ιταλών:


θα με κάνετε να αισθανθώ άσχημα. Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι, βάλαμε δύο γκολ, υπήρχαν δύο πολύ καλές ομάδες και ένας κορυφαίος διαιτητής. Τι άλλο να ζητήσεις;


Για το διαφορετικό στιλ παιχνιδιού του Ολυμοπιακός σήμερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και για το λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Κασάμι


Βλέποντας κάποιους παίκτες μας να έχουν προβλήματα κούρασης έπρεπε να αλλάξουμε όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και το στιλ μας. Στην αρχή φάνηκε πρόβλημα, αλλά όταν προσαρμοστήκαμε και βγάλαμε επιθέσεις δημιουργήσαμε στη Γιουβέντους προβλήματα. Σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρω για να παίξει άλλος παίκτης αντί του Κασάμι και το γνωρίζει και ο ίδιος ο παίκτης. Δεν είμαστε μία ομάδα που στηριζόμαστε σε έναν παίκτη, παίζουμε σαν ομάδα. Πάντα πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα, δεν παίζουν ρόλο οι προσωπικότητες και εδώ δεν είναι σίγουρος κανένας, ούτε ακόμα και ο προπονητής.


Γιοα το πέναλτι που απόκρουσε ο Ρομπέρτο:


Μπορεί να είναι και καθοριστικό. Ο Ρομπέρτο για ακόμα μία φορά σήμερα έδειξε τι μεγάλη του κλάση ως τερματοφύλακας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.