«Τριάρα» στο Τορίνο για τους Νέους

Ο Ολυμπιακός επικράτησε, με 3-0, της Γιουβέντους εκτός έδρας για τη Youth League, σημειώνοντας και τα τρία τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο. Αντικαταστάθηκε για τη «Βέκια Σινιόρα» ο Τάσος Δώνης, που τραυματίστηκε.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε, με 3-0, της Γιουβέντους εκτός έδρας για τη Youth League, σημειώνοντας και τα τρία τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο. Αντικαταστάθηκε για τη «Βέκια Σινιόρα» ο Τάσος Δώνης, που τραυματίστηκε.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων» έφθασε τους επτά πόντους στον πρώτο όμιλο, αφήνοντας τους Ιταλούς στους τέσσερις με τις δύο ομάδες να έχουν τέσσερα παιχνίδια, ενώ η πρώτη Ατλέτικο Μαδρίτης (εννέα πόντοι) και η ουραγός Μάλμε (μηδέν) έχουν από τρία.

Άλμπερτ Ρούσσος (49΄), Γαρεφαλάκης (76′) και Λάτσι (87΄) σημείωσαν τα τρία γκολ της ελληνικής ομάδας. Ο Τάσος Δώνης (18΄) και ο Ντε Μπιάσι (23΄) αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά για τους γηπεδούχους, λόγω τραυματισμών, ενώ αποβλήθηκε στο 38΄ ο Βάργκα αφήνοντας τους Ιταλούς με δέκα παίκτες.

Με το σκορ στο 1-0 για τον Ολυμπιακό, στο 53΄, ήρθε και δεύτερη αποβολή για τη Γιουβέντους, με τον Βιτάλε ν’ αντικρίζει την κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι έχουν την αριθμητική δυναμική με δύο παίκτες παραπάνω να κάνουν το παιχνίδι τους και να φθάσουν σε μία άνετη νίκη.

Οι συνθέσεις

Γιουβέντους (Γκρόσο): Αουντέρο, Ντε Μπιάσι (23′ Κοκόλο), Βάργκα, Παρόντι, Ρούσσος, Πελίνι, Μάτσεκ, Βιτάλε, Μαρζούκ, Κλεμέντσα (Μπλάνκο 40′), Δώνης (18′ Μπουενακάσα)
Ολυμπιακός (Βούζας): Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμικάς, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάσι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (59′ Μανθάτης), Γαρεφαλάκης (79′ Νικολαόυ), Ιγνατίδης (Βέργος 66′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.