Αναστόπουλος: «Ένα γκολ θα έχει μεγάλη σημασία»

Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κυνηγήσει το γκολ στο ματς της Γιουβέντους, το οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κυνηγήσει το γκολ στο ματς της Γιουβέντους, το οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολο. Ο Έλληνας τεχνικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», υπογράμμισε πως σημαντικός παράγοντας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι το τρέξιμο.


Αρχικά, ο Αναστόπουλος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3»: Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Η Γιουβέντους θα είναι πολύ διαφορετική από ότι στον αγώνα με την Τσεζένα».


Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Θα υπάρξει θέλει πολύ τρέξιμο ειδικά στο κέντρο, γιατί και ο Βιδάλ βρίσκει το εαυτό του, το παιχνίδι θα κριθεί στο τρέξιμο. Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός έχει αποτελεσματικότητα και φάνηκε και στο ματς με τη Γιουβέντους. Σε αντίθεση στο πρωτάθλημα, όπου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είχε ευκαιρίες, βέβαια στο τέλος θα μπορούσε να είχε σκοράρει με τον Μήτρογλου, αλλά όλα τα γκολ μπαίνουν κι όλα χάνονται, αυτός είναι νόμος στο ποδόσφαιρο. Θα έχει σημασία οι αιφνιδιασμοί πουν θα κάνει ο Ολυμπιακός κι αν πετύχει ένα γκολ θα έχει μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα γίνει το ταμείο».


Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός συμπλήρωσε: «Πρέπει να πάρει έναν πόντο και νικώντας τη Μάλμε εδώ παίρνει τη 2η θέση. Σε ένα τέτοιο ματς η απόδοση τω παικτών πρέπει να είναι πολύ καλή μέχρι άριστη,. Αμυντικά ο Ολυμπιακός θα πρέπει να λειτουργήσει άριστα, μου άρεσε η αμυντική τριάδα. Ο Μίτσελ γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, ο Ολυμπιακός θέλει μια τακτική ένα σχέδιο, να είναι κοντά οι γραμμές, οι χώροι να μικρύνουν και να βγαίνει γρήγορα στους αιφνιδιασμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.