«Δεν είναι ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Τζενάρο Γκατούζο υπογράμμισε πως ο Μίτσελ έχει περάσει στον Ολυμπιακό την ισπανική νοοτροπία και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στη Γιουβέντους, εν όψει της αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League.

Ο Τζενάρο Γκατούζο υπογράμμισε πως ο Μίτσελ έχει περάσει στον Ολυμπιακό την ισπανική νοοτροπία και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στη Γιουβέντους, εν όψει της αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League. Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε στην εφημερίδα «Tuttosport» πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Ο Μίτσελ είπε ότι θα παίξει για τη νίκη και αυτό θα κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει μια νοοτροπία νικητή, ο Μίτσελ είναι πάντα προετοιμασμένος κι έχει φέρει μια ισπανική φιλοσοφία στην ομάδα. Ο Σε δύο χρόνια έχει αλλάξει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι πλέον μια ομάδα. ελληνική. Είναι ένας προπονητής με γνώσεις και προσωπικότητα. Του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι, να έχει η ομάδα του κατοχή, να ανεβάζει το ρυθμό και να επιβάλει το δικό της παιχνίδι».


Στη συνέχεια, ο προπονητής του ΟΦΗ συμπλήρωσε: «Ο Τσόρι συνδυάζει την τεχνική με τη διάθεση να δουλέψει για την ομάδα, ενώ ο Κασάμι έχει βελτιωθεί πολύ. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε».


Ο Γκατούζο υπογράμμισε για τη Γιουβέντους: «Η Γιουβέντους έχει περισσότερη ποιότητα, αν και στο Champions League δείχνει. άλλη ομάδα. Η πίεση που υπάρχει φαίνεται να επηρεάζει την απόδοση των παικτών της. Πάντως είναι δυνατότερη ομάδα. Κι όχι μόνο από τον Ολυμπιακό. Το έδειξε και στην Αθήνα, όπου τη σταμάτησε μόνο ο Ρομπέρτο και μια μεγάλη δόση τύχης του αντιπάλου».


Τέλος, αναφέρθηκε και σε ορισμένους παίκτες της «βέκια σινιόρα»: «Ο Πίρλο έχει πολλά να δώσει ακόμη, ο Πογκμπά είναι νέος Βιεϊρά, ο Βιδάλ είναι ένας μέσος του μέλλοντος, ενώ ο Τέβες είναι απαραίτητος. Φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό και για τον παλιό μου φίλο και συμπαίκτη, Μπουφόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.