Πανέτοιμος για τη «μάχη» του Τορίνο (video)

Αποστολή: Βασίλης Δούκας
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αποστολή: Βασίλης Δούκας

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου, προπονήθηκαν στο υπερσύγχρονο «Juventus Stadium», με τον Μίτσελ να βλέπει όλους τους παίκτες του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας και ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με τελειώματα φάσεων.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα του αυριανού ματς, ο Μίτσελ φαίνεται να έχει καταλήξει στους 11 εκλεκτούς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ισπανός προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1 και τον Φουστέρ αντί του Κασάμι.

Κάτω από την εστία θα καθίσει ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Ελαμπντελαουί, στο αριστερό ο Μασουακού και κεντρικό δίδυμο ο Μποτία με τον Αμπιντάλ. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Μιλιβόγιεβιτς με τον Εντιγκά, δεξιά και λίγο πιο μπροστά θα κινείται ο Μανιάτης, αριστερά ο Φουστέρ και πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου ο Ντομίνγκεζ.

Η αποστολή που έχει ταξιδέψει στην Ιταλία αποτελείται από τους: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτη, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτη, Μποτία, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλη, Κασάμι, Μανιάτης, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβα, Βούρο.

Τέλος, στη γειτονική χώρα περιμένουν ισχυρή βροχή και κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να σκεπάσουν τον αγωνιστικό χώρο του «Juventus Stadium» προκειμένου να προστατευθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.