Δεν προπονήθηκαν Ασαμόα και Ογκμπόνα, αλλά…

Αποστολή: Βασίλης Δούκας
Κβάντβο Ασαμόα και Αντζελο Ογκμπόνα δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Γιουβέντους τη Δευτέρα, αλλά όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα βρίσκονται στις επιλογές του Αλέγκρι για τον αγώνα της Τρίτης...

Αποστολή: Βασίλης Δούκας
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως θα περιμένει την προπόνηση της Δευτέρας για να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τους Κβάντβο Ασαμόα και Αντζελο Ογκμπόνα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν γυμνάστηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. 

Οι δυο τους τραυματίστηκαν στον αγώνα με την Εμπολι και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη με τους πρωταθλητές Ελλάδος, δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο πονοκέφαλο για τον Αλέγκρι, ο οποίος βλέπει την άμυνα του να αποδυναμώνεται. 

Η μη συμμετοχή τους στην προπόνηση δε σημαίνει πως δεν θα αγωνιστούν την Τρίτη το βράδυ, καθώς όπως εκτιμούν οι Ιταλοί, τόσο ο Ασαμόα, όσο και ο  Ογκμπόνα τελικά θα βρίσκονται στις επιλογές του Αλέγκρι. Το… μυστήριο με τους δύο θα λυθεί σίγουρα λίγη ώρα πριν το παιχνίδι, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Στο απουσιολόγιο του τεχνικού της Γιουβέντους βρίσκονται τα ονόματα των Εβρά, Μπρατσάλι, ενώ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Κάσερες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.