Ντε Μπρόινε: «Ο Χάαλαντ είναι χαρούμενος στη Σίτι, έχει αλλάξει το πρωτάθλημα»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη, Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ παράλληλα σχολίασε τους στόχους της Μάντσεστερ Σίτι και το αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο «Έτιχαντ» τη Λειψία (14/03, 22:00, MC Novasports.gr) για τη ρεβανς, στο πλαίσιο των «16» του Champions League. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ευρωπαϊκού αγώνα και σχολίασε την απόδοση του Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά και την κριτική που δέχεται ο Νορβηγός για τα γκολ που σκοράρει.

Στη συνέχεια ο Βέλγος στάθηκε στη δυσκολία του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς όλες οι ομάδες έχουν πόρους για να αγοράσουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενώ τέλος στάθηκε στους στόχους της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διεκδικεί τρεις τίτλους.

«Εγώ γέρος; Κοιτάζοντάς με, αισθάνομαι αρκετά νέος. Πάμε καλά φέτος αλλά η Πρέμιερ Λιγκ έχει αλλάξει. Όλοι έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν περισσότερα και να αποκτήσουν ποιοτικούς παίκτες, συνεπώς το επίπεδο είναι πιο δύσκολο. Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε σε τρεις διοργανώσεις. Εγώ θα ήθελα να είμαι κάθε χρόνο μεταξύ των καλύτερων ομάδων. Αυτά τα οκτώ χρόνια με την Μάντσεστερ Σίτι ήταν φανταστικά», δήλωσε αρχικά ο Ντε Μπρόινε και στη συνέχεια στάθηκε στην απόδοση του Χάαλαντ και την κριτική που δέχεται:

«Σ’ αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν, έχει περισσότερα πράγματα να κάνει, οι ομάδες είναι πιο οργανωμένες. Ίσως στο παρελθόν ήταν πιο αποδοτικός αλλά δε γίνεταο να έχουμε παράπονα από εκείνον. Ο κόσμος περιμένει πάντα από τον Χάαλαντ 2 – 3 γκολ σε κάθε ματς, εκείνος σκοράρει κατά μέσο όρο ένα γκολ σε κάθε ματς και αυτό είναι καλό.

Στο παρελθόν μάς έλεγαν πως ήταν καλύτερο να μην έχει αυτή την παρουσία μέσα στη μεγάλη περιοχή, τώρα λένε το αντίθετο. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα, όταν χάνεις βαθμούς, υπάρχει κριτική. Υπάρχουν ματς που παίζουμε καλά και έχει και εκείνος περισσότερες ευκαιρίες. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα και πιστεύω πως είναι και εκείνος χαρούμενος μαζί μας», ολοκλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.