Τσάβι: «Θα δώσουμε τη ζωή μας για την παραμονή στη μάχη της πρόκρισης»

Ξεκάθαρος ο Τσάβι για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ (12/10, 22:00) στο «Καμπ Νόου» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μονόδρομος η νίκη βαθμολογικά για την Μπαρτσελόνα του Τσάβι στο παιχνίδι με την Ίντερ. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να πάρουν εκδίκηση για το αποτέλεσμα στο Μιλάνο. Μάλιστα η ισπανική ομάδα εξέφρασε τα παραπόνα της για τη διαιτησία μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι περιμένει «καυτή» ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους στο «Καμπ Νόου» για να βοηθήσουν τους παίκτες του να πάρουν το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα. Έτσι ώστε να μείνουν σε «τροχιά» πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League.

«Για μας το παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός και για αυτό θα δώσουμε τη ζωή μας για να μείνουμε μέσα στη μάχη της πρόκρισης. Σίγουρα δεν είναι ωραίο που έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση αλλά έχουμε την ποιότητα για να τα πάμε καλά και να βγούμε έξω από αυτήν. Ποντάρουμε πολλά στην ώθηση που θα μας δώσει το κοινό του Καμπ Νόου, που θα πρέπει να είναι ένα ηφαίστειο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για εκδίκηση ύστερα από όλα αυτά που συνέβησαν στο Μεάτσα.

Περιμένω ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό του Μιλάνου, το φυσιολογικό είναι να αμυνθούν χαμηλά. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να παίξουμε επιθετικά, είναι τελικός για μας και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Χάσαμε στο Μόναχο και στο Μιλάνο, ελπίζουμε να έχουμε μία μαγική νύχτα με τη βοήθεια των οπαδών μας. Αν θα υπογράψω για το 1-0; Όχι, θα μου άρεσε το 2-0. Εάν με βάλετε να επιλέξω, καλύτερο το 2-0», δήλωσε ο Τσάβι στο Barca TV.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.