Ατλέτικο: Με δύο απουσίες κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν (pic)


Η Ατλέτικο Μαδρίτης δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί, έναν πιο δραματικό τρόπο για να εξασφαλίσει τη νίκη κόντρα στην Πόρτο στον πρώτο αγώνα των ομίλων του Champions League. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ελπίζει σε μια ελαφρώς πιο άνετη νίκη κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά θα πρέπει να το κάνει χωρίς δύο βασικούς του παίκτες.

Τα θετικά νέα είναι ότι ο τερματοφύλακας Γιαν Όμπλακ θα ταξιδέψει με την ομάδα. Ο Σλοβένος τραυματίστηκε πριν από δύο Σαββατοκύριακα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, έπαιξε στον αγώνα με την Πόρτο την περασμένη Τετάρτη, έμεινε εκτός κόντρα στη Θέλτα το βράδυ του Σαββάτου, αλλά περιλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας. Ωστόσο, οι «Los Colchoneros» θα αγωνιστούν χωρίς δύο βασικούς παίκτες.

Ο ένας από αυτούς, ο Χοσέ Χιμένες ήταν αναμενόμενο ότι θα απουσιάσει, με πρόβλημα στην πλάτη. Ο Ουρουγουανός έχασε και τον αγώνα με τη Θέλτα και εκφράζονται φόβοι ότι θα χάσει και το ντέρμπι της Μαδρίτης αυτή την Κυριακή. Εκτός αποστολής έχει μείνει και ο Τόμας Λεμάρ, καθώς ο Γάλλος μέσος βγήκε από το ματς με τη Θέλτα στο ημίχρονο και δεν κατάφερε να επανακάμψει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.