PSV-Ρέιντζερς 0-1: Στους ομίλους με Τσόλακ! (hls)

Με τον Τσόλακ να σκοράρει σε ακόμα ένα ματς της Ρέιντζερς, η σκωτσέζικη ομάδα νίκησε 1-0 την PSV Αϊντχόφεν και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρέιντζερς θα βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων του Champions League, καθώς νίκησε 1-0 την PSV Αϊντχόφεν και σε συνδυασμό με το 2-2 της Γλασκώβης πήρε την πρόκριση.

Πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα ματς της σκωτσέζικης ομάδας ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ ο οποίος σκόραρε στο 60′.

Ένα γκολ που προήλθε από πίεση των φιλοξενούμενων στην άμυνα της PSV και ολέθριο λάθος του Ραμάλιο ο οποίος έχασε από τον Τίλμαν για να προσφέρει έτοιμο γκολ στον Τσόλακ που σκόραρε για πέμπτη φορά στα τελευταία έξι ματς της Ρέιντζερς.

Οι συνθέσεις:

Αϊντχόφεν: Μπενίτες – Τέζε, Ραμάλιο (62′ Εμβένε), Ομπίσπο, Μάξ – Γκουτιέρες (62′ Τιλ), Σανγκαρέ (85′ Φαν Χίνκελ) – Σαϊμπαρί (76′ Βινίσιους), Φέερμαν, Γκάκπο – Ντε Γιονγκ (46′ Σιμόνς).

Ρέιντζερς: Μακλάφιν – Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Σαντς, Μπάριτσιτς – Λούντσραμ, Καμαρά (73′ Άρφιλντ) – Λόρενς (73′ Ράιτ), Τίλμαν, Κεντ – Τσόλακ (92′ Σακαλά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.