Ντουρμάζ: «Θα κερδίσουμε με ένα γκολ διαφορά»

Την πρόβλεψη πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τη Μάλμε με ένα γκολ διαφορά έκανε ο Τζίμι Ντουρμάζ μιλώντας στον σουηδικό Τύπο, ενώ τόνισε πως δεν θα πανηγυρίσει έξαλλα αν σκοράρει.

Την πρόβλεψη πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τη Μάλμε με ένα γκολ διαφορά έκανε ο Τζίμι Ντουρμάζ μιλώντας στον σουηδικό Τύπο, ενώ τόνισε πως δεν θα πανηγυρίσει έξαλλα αν σκοράρει.

Αναλυτικά:


Για την επιστροφή του ως αντίπαλος στο Μάλμε: «Θα είναι κάτι ιδιαίτερο και σίγουρα περίεργο. Πάντα έπαιζα εκεί με τη φανέλα της Μάλμε και τώρα θα παίξω εναντίον της. Δεν μπορώ να προβλέψω από πριν πώς θα νιώσω. Πάντως είμαι ανυπόμονος να παίξω εκεί».


Για τη μη χρησιμοποίησή του με την Ατλέτικο: «Ο προπονητής διάλεξε μία πιο αμυντικογενή ενδεκάδα. Δεν είχαμε εξτρέμ. Παίξαμε όπως η Σουηδία με τη Δανία. Θα δούμε πώς θα παίξουμε με τη Μάλμε, αλλά νιώθω καλά. Μπαίνω όλο και περισσότερο στο πνεύμα της ομάδας».


Για το πώς έχει πάει η σεζόν γι’ αυτόν μέχρι τώρα: «Αρκετά καλά. Έχω ξεκινήσει σε τρία ματς πρωταθλήματος και τα πράγματα έχουν πάει καλά. Πέτυχα ένα γκολ, κέρδισα ένα πέναλτι και γενικά συμμετείχα».


Για την επιτυχία της Μάλμε: «Η επιτυχία τους βασίζεται στο ότι έχουν ένα σχέδιο και πιστεύουν  πραγματικά σε αυτό. Παίζουν σε υψηλό ρυθμό, είναι κινητικοί επιθετικά και θέλουν τη μπάλα. Έχουν κάνει επίσης αρκετά καλές μεταγραφές, όπως του Μάρκους Ρόζενμπεργκ και του Εμίλ Φόρσμπεργκ».


Για τον ανταγωνισμό με τον Φόρσμπεργκ στην Εθνική Σουηδίας: «Είναι καλός παίκτης και τα πάει καλά και στην Εθνική. Αν συνεχίσει έτσι θα γίνει μεγάλος. Αν είναι καλύτερος από μένα; Θα δούμε, αλλά κι εγώ θέλω να είμαι ο καλύτερος».


Για το αν περίμενε πως η Μάλμε θα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Όταν έφυγα δεν είχε την ομάδα  που απαιτούνταν. Το 2010 και το 2011 είχαμε καλή ομάδα αλλά δεν πετύχαμε. Μετά ήμασταν λίγο χειρότεροι και τώρα έχουμε επιστρέψει στο επίπεδο που ήμασταν το 2010».


Για το πόσο δυνατή είναι η Μάλμε σε σχέση με τον Ολυμπιακό: «Η Μάλμε είναι δυνατή στην έδρα της. Όμως ο Ολυμπιακός παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ σχεδόν κάθε χρόνο και αυτό είναι πλεονέκτημα. Θα είναι δύσκολο ματς αλλά θα νικήσουμε με ένα γκολ διαφορά».


Για το πώς θα πανηγυρίσει αν σκοράρει: «Θα είμαι αρκετά ήρεμος. Συνήθως δεν πανηγυρίζω πολύ και έχω μεγάλο σεβασμό στη Μάλμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.