Μέλμπεργκ: «Τα καλύτερά μου χρόνια στον Ολυμπιακό»

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ εκθειάζει τον Ολυμπιακό στα σουηδικά ΜΜΕ και τονίζει πως η Μάλμε θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ εκθειάζει τον Ολυμπιακό στα σουηδικά ΜΜΕ και τονίζει πως η Μάλμε θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους «ερυθρόλευκους».


Ο 37χρονος πρώην διεθνής Σουηδός σέντερ μπακ των Πειραιωτών (2009-12), ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης και στη Γιουβέντους,  έτερη αντίπαλο της πρωταθλήτριας Σουηδίας στον όμιλο, μιλώντας στην εφημερίδα Expressen τόνισε πως η παλιά του ομάδα «παίζει» σε υψηλότερο επίπεδο από τους σουηδικούς συλλόγους, ενώ πρόσθεσε πως ο προπονητής της Μάλμε πρέπει να πάρει μαθήματα από τους Βαλβέρδε και Μίτσελ!


«Σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ανακαλύπτεις τι σημαίνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τι απαιτεί από εσένα, τη σοβαρότητα, σωματική και πνευματική που πρέπει να έχεις για να παίξεις. Ασχολούνται πολύ σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Από το πώς να φροντίζεις το σώμα σου μέχρι την τακτική και τις ιδέες τους για το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι περισσότερο επάγγελμα σε σχέση με τότε που έπαιζα στο σουηδικό πρωτάθλημα», ανέφερε ο Μέλμπεργκ και συνέχισε:


«Βελτιώθηκα πολύ στη Γιουβέντους και τον Ολυμπιακό. Τότε ήταν που πέρασα τα καλύτερα χρόνια μου σαν αμυντικός. Σε τέτοιες ομάδες αναπτύσσεις μία συνολική θεώρηση, από το πόσο προσεκτικά πρέπει να δουλεύεις στο γήπεδο μέχρι το πώς να παίζεις υπό πίεση. Στον Ολυμπιακό είναι συνηθισμένοι να παίζουν υπό πίεση».


Ο Σουηδός τόνισε επίσης πως ο τεχνικός της Μάλμε έχει πολλά να μάθει από την ισπανική σχολή προπονητικής των Βαλβέρδε και Μίτσελ:


«Βρίσκονται ένα επίπεδο πιο πάνω όσον αφορά την πειθαρχία και πόσο ακριβείς είναι μέσα στο γήπεδο. Έχουν μία απίστευτα καθαρή θεώρηση στη φιλοσοφία και τον σχεδιασμό του παιχνιδιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.