Μακάμπι Χάιφα-Ερυθρός Αστέρας 3-2: Από ανατροπή σε… ανατροπή και ανοιχτοί λογαριασμοί

Σπουδαίο παιχνίδι στο Ισραήλ ανάμεσα στην Μακάμπι Χάιφα και τον Ερυθρό Αστέρα! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, οι Σέρβοι ανέτρεψαν την κατάσταση πριν το ημίχρονο αλλά στο β' μέρος τα πάντα ήρθαν ξανά... τούμπα. Όλα θα κριθούν στην ρεβάνς του Βελιγραδίου.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις και ένταση, η Μακάμπι Χάιφα πήρε… κεφάλι όσον αφορά την είσοδο στους ομίλους του Champions League! Το ματς τα είχε όλα και η έκβαση του επιφύλασσε στους θεατές δύο ανατροπές.

Στο 18ο λεπτό η Μακάμπι ευτύχησε να προηγηθεί με τον Φραντζί Πιερότ, όμως το προβάδισμα της δεν ευδοκίμησε. Στο 27′ ο Αλεξάνταρ Πέσιτς ισοφάρισε για τον Ερυθρό Αστέρα και 13 λεπτά αργότερα (στο 40′) ο Γκουελόρ Κάνγκα «πάγωσε» το γήπεδο γράφοντας το 1-2!

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετική μπάλα και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Πιερότ και Χαζίζα, γύρισαν εκ νέου τούμπα το ματς!

Συγκεκριμένα, στο 51ο λεπτό ο Πιερότ έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έπειτα από ασίστ του Ντόλεβ Χαζίζα. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 61′,ο Χαζίζα σέρβιρε την δεύτερη ασίστ του για το νικητήριο γκολ του Τιαρόν Τσέρι.

Τίποτα δεν άλλαξε έως το φινάλε και προφανώς το 3-2 είναι ένα σκορ που είναι… εύθραυστο ενόψει της ρεβάνς στο «καυτό» Βελιγράδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.