Στη δεύτερη θέση η ΜΠΑΤΕ (video)

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έδειξε χαρακτήρα μετά τη συντριβή από την Πόρτο στην πρεμιέρα και επικρατώντας 2-1 της Μπιλμπάο εντός έδρας ανέβηκε στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έδειξε χαρακτήρα μετά τη συντριβή από την Πόρτο στην πρεμιέρα και επικρατώντας 2-1 της Μπιλμπάο εντός έδρας ανέβηκε στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να κρατούν το προβάδισμα μέχρι τέλους με σχετική ευκολία.

Ο Πολιάκοφ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Λευκορώσους στο 19′ και ο Καρνίτσκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 41′ με σουτ από την περιοχή και την μπάλα να ξεγελά τον Ιραϊθόθ, καθώς κόντραρε. Ο «συνήθης ύποπτος», Αντούριθ, μείωσε για την Αθλέτικ στο 45′ και της έδωσε ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Αυτές, όμως, αποδείχθηκαν φρούδες, αφού η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε ξανά μακριά από τον καλό της εαυτό. Μπορεί να πίεσε την ΜΠΑΤΕ ειδικά στο τελευταίο τέταρτο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Τσέρνικ. Αντίθετα, με ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο για… κλάματα, γλίτωσε το τρίτο γκολ, αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν έναν γρήγορο παίκτη στις αντεπιθέσεις.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Τσέρνικ, Καγκούς, Πολιάκοφ, Φιλιπένκο, Μλαντένοβιτς, Α. Βολόντκο, Γιαμπλόνσκι, Γκορντέιτσουκ (90’+2′ Ολέκνοβιτς), Καρνίτσκι (86′ Ροντιόνοφ), Μ. Βολόντκο (81′ Γιάκοβλεφ), Σίγκνεβιτς

Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ιραόλα (77′ Τοκέρο), Σαν Χοσέ, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγα, Μπενιάτ, Ιτουράσπε, Μουνιαΐν, Μικέλ Ρίκο (46′ Σουσαέτα), Ιμπάι (46′ Ντε Μάρκος), Αντούριθ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.