Άλλος τη νίκη, άλλος τις εντυπώσεις… (video)

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά δεν έθελξε με την απόδοσή της με τους Ρώσους να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά δεν έθελξε με την απόδοσή της με τους Ρώσους να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.


Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να ήταν φαινομενικά το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο η εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με τη Μπάγερν που έχουμε συνηθήσει, αφού η ΤΣΣΚΑ την κοίταξε στα μάτια και αν ο Μούσα ήταν πιο αποτελεσματικός θα μπορούσε να έχει πάρει και αποτέλεσμα.


Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μίλερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 22ο λεπτό, έπειτα από ανατροπή του Φερνάντες στον Γκέτσε, ωστόσο υπάρχει αμφιβολία για το αν το φάουλ έγινε εντός ή εκτός περιοχής.


Εν τέλει, οι Βαυαροί έφυγαν από τη Ρωσία με τους τρεις βαθμούς της νίκης, έχοντας πλέον το απόλυτο, πατώντας κορυφή στον πέμπτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λ. Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Αντρέι Μπερεζούτσκι, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Σένικοφ, Τόσιτς, Μιλάνοφ, Ερεμένκο, Νάτχο, Μούσα


Μπάγερν Μονάχου (Π. Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ντάντε, Μπενατιά, Μπερνάτ, Λαμ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Γκέτσε, Λεβαντόφκσι, Ρόμπεν, Μίλερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.