Χαρέιντε: «Δεν μας τρομάζει ο Ολυμπιακός» (video)

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Μάλμε Άγκε Χαρέιντε που μεταξύ των άλλων σχολίασε ότι η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη ομάδα της ελληνικής που νίκησε την Ατλέτικο λόγω λαθών των Ισπανών!

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Μάλμε Άγκε Χαρέιντε που μεταξύ των άλλων σχολίασε ότι η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη ομάδα της ελληνικής που νίκησε την Ατλέτικο λόγω λαθών των Ισπανών!

Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ταξιδέψει στο σουηδικό Νότο για την αναμέτρηση με τη Μάλμε. Ο Άγκε Χαρέιντε έχει δημιουργήσει ένα σύνολο ικανότατο εντός έδρας κυρίως, ωστόσο προκαλεί απορίες η αισιοδοξία του Νορβηγού προπονητή της MFF ενόψει της σύγκρουσης με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 61χρονος χαρακτήρισε την ομάδα του Μίτσελ «σύνολο που δεν μπορεί να τρομάξει», ενώ μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει τον Ολυμπιακό με τη Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί αποκλείστηκαν, με ήττα 3-0 στη Σουηδία, και δεν μπόρεσαν να μπουν στους ομίλους, αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον Χαρέιντε να χαρακτηρίσει τη Red Bull καλύτερη ομάδα της ελληνικής!

Αναλυτικά η κύρια τοποθέτηση του έμπειρου τεχνικού των «γαλάζιων»: «Το παιχνίδι για εμάς έχει κρισιμότητα για την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέρασα όλη την Κυριακή, μελετώντας τον Ολυμπιακό. Ομολογώ πώς ο αντίπαλος δεν με εντυπωσίασε. Ούτε καν απέναντι στην Ατλέτικο μπορώ να πω ότι η απόδοση ήταν τόσο υψηλού επιπέδου. Εκεί οι Ισπανοί έκαναν φοβερά λάθη και υπήρξαν απογοητευτικοί. Το πιθανότερο είναι πώς υποτίμησαν τους Έλληνες κι εγκλωβίστηκαν από τον Ολυμπιακό για έναν περίεργο λόγο. Δεν τίθεται θέμα πώς η Σάλτσμπουργκ που αποκλείσαμε στα πλέι οφ είναι καλύτερη και πιο σταθερή από τον προσεχή αντίπαλό μας. Στη σύγκριση αυτή δεν έχω καμία αμφιβολία. Η Σάλτσμπουργκ είναι ομάδα με μεγαλύτερη συνοχή από τον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει η δική μας τακτική δεν αλλάζει. Οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει ν΄ αλλάζουν συχνά θέσεις και υποχρεώσεις. Σίγουρα γίνεται μία προσαρμογή στο παιχνίδι του κάθε αντιπάλου, αυτό, όμως, δεν πρέπει ν΄ αλλάζει τη φιλοσοφία μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.