Μπόντο/Γκλιμτ – Ζάλγκιρις 5-0: Νορβηγικό “πάρτι”

Εντυπωσιακή ήταν η Μπόντο/Γκλιμτ στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζάλγκιρις Κάουνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, συντρίβοντας εντός έδρας τους Λιθουανούς με 4-0.

Εντυπωσιακή ήταν η Μπόντο/Γκλιμτ στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζάλγκιρις Κάουνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, συντρίβοντας εντός έδρας τους Λιθουανούς με 5-0.

Η Πρωταθλήτρια Νορβηγίας είχε εύκολο έργο απέναντι στη Ζάλγκιρις και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο ματς το “εισιτήριο” για τα play off της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Οι Νορβηγοί άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Βετλέσεν, ενώ ο Πελεγκρίνο στο 36ο λεπτό σημείωσε το δεύτερο τέρμα της Μπόντο/Γκλιμτ.

Ο Σαλβέσεν έκανε το 3-0 στο 58ο λεπτό, ο Χοϊμπράτεν στο 61ο λεπτό σημείωσε το τέταρτο γκολ της Μπόντο/Γκλιμτ και ο Έσπεγιορντ στο 93′ ολοκλήρωσε το θρίαμβο της νορβηγικής ομάδας.

Μπόντο/Γκλιμτ: Χάικιν, Σάμπστεντ, Χοϊμπράτεν, Μο (19′ Αμούντσεν), Βενμπαγκομό, Σάλτνες, Χάγκεν, Βετλέσεν (88′ Κόομσον), Πελεγκρίνο (80′ Σόρλι), Σαλβέσεν (80′ Έσπεγιορντ), Μουγκίσα

Ζάλγκιρις: Γκερτμόνας, Μποπέσου (67′ Μικολιούνας), Πάβελιτς, Λιουμπισάβλιεβιτς, Μάμιτς, Μπουφ (88′ Κουκλίς), Γκορόμπσοφ, Μιλίτσκοβιτς, Ουρέγκα (67′ Γιαρουσεβίτσιους), Ογιεβούσι (67′ Καζλάουσκας), Ολιβέιρα (88′ Κιρέμεχ).

  • Η ομάδα που θα προκριθεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς – Ντινάμο Ζάγκρεμπ για μια θέση στους ομίλους του Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.