Μονακό – Αϊντχόφεν 1-1 : Μοιρασιά, κι ο.. “λογαριασμός” θα κλείσει στην Ολλανδία!

Ισόπαλο έληξε το πρώτο ματς της Μονακό με την PSV στο στάδιο "Λουί ντε" του Μόντε Κάρλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Βέρμαν (38) κι ο Ντισασί ισοφάρισε στο 80ο λεπτό

Μπήκαν πιο δυνατά και με τον λογικό ενθουσιασμό της έδρας οι Μονεγιάσκοι απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ τον Μπενίτες. Μετά το 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, χάνοντας μια καλή ευκαιρία για να προηγηθούν με τον Βέρμαν στο 22′. Λίγο αργότερα (38′) ο ίδιος παίκτης με διαγώνιο σουτ ολοκλήρωσε μια καλή αντεπίθεση της Ολλανδικής ομάδας κι άνοιξε το σκορ!
Πιο πιεστική έγινε η Μονακό στη συνέχεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν τρόπους απειλής μέσα από τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Πάνω σε αυτές τις λογικές, ο αγώνας έγινε ακόμα πιο γρήγορος και πιο θεαματικός!
Δύο καλές ευκαιρίες από τον Μπεν Γιεντέρ λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Μια ακόμα πιο καλή ευκαιρία της Αϊντχόφεν με τον Σαϊμπαρί στο 74′ για να γίνει το 1-1 στο 80ο λεπτό από τον Ντισασί με σουτ εντός περιοχής έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια.
Πίεσαν ακόμα περισσότερο οι γηπεδούχοι στη συνέχεια και στο 88′ ο Φοφανά άγγιξε την ολική ανατροπή αλλά η κεφαλιά του – σε φάση διαρκείας – έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι!
Έτσι φτάσαμε στο ισόπαλο 1-1 με τους λογαριασμούς ανοιχτούς ενόψει του αγώνα στο “Φίλιπς στάντιον” την άλλη εβδομάδα

Μονακό (Κλεμέντ) (4-5-1)

Νούμπελ, Βάντερσον, Γιάκομπς, Μαριπάν, Ντισασί, Μιναμίνο (67′ Ντιατά), Γκολόβιν (76′ Εμπολό), Ματάτζο, Φοφανά, Φόλαντ (76′ Ζέλσον Μαρτίνς), Μπεν Γιεντέρ (84′ Ντιοπ)

Αϊντχόφεν (Φαν Νίστερλοϊ) (4-3-3)

Μπενίτες, Μαξ(61′ Αντρέ Ραμάγιο), Μβουένε (Όπεγκαρτ), Ομπισπό,. Τέζε, Τιλ (62′ Γκιτιέρες), Σαγκαρέ, Βέερμαν, Σαϊμπαρί,(76′ Σίμονς) Γκάκπο, Λιούκ Ντε Γιόνγκ

Στις εξέδρες του σταδίου του Μονακό βρέθηκε και ο Γερμανός τενίστας Ζβέρεφ προκειμένου να εκδηλώσει την συμπάθειά του στην ομάδα του πριγκιπάτου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.