Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Μάλμε

Αισιόδοξοι πως μπορούν να πάρουν τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εμφανίζονται οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Μάλμε, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ματς.

Αισιόδοξοι πως μπορούν να πάρουν τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εμφανίζονται οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Μάλμε, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ματς. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της σουηδικής ομάδας, Άγκε Χαρέιντε υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ τόνισε πως οι αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό δε θα είναι εύκολες.


Αρχικά, ο Χαρέιντε τόνισε στην εφημερίδα «Real News»: «Ήταν σίγουρα έκπληξη η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είναι η πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του Champions League. Έχασε, όμως, από τον Ολυμπιακό κι αυτό φανερώνει τη σπουδαιότητά του ως ομάδα και τη δυναμική του στο “σπίτι” του. Ξέρω πολύ καλά πως ειδικά στο γήπεδό του ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλές σημαντικές ομάδες. Πλέον δεν είμαι σίγουρος ότι στα φαβορί του ομίλου μας είναι η Ατλέτικο. Αντιθέτως, τώρα προβάδισμα έχουν Ολυμπιακός και Γιουβέντους. Η Γιουβέντους έδειξε δυνατή απέναντί μας. Αυτοί οι δύο πλέον είναι τα φαβορί και για μας και την Ατλέτικο τα πράγματα είναι δύσκολα».


Στη συνέχεια, ο Σουηδός προπονητής συμπλήρωσε: «Είναι ο απόλυτος τελικός για μας την Τετάρτη. Είμαστε κι εμείς καλοί στην έδρας μας, έχουμε καλό ρεκόρ στην Ευρώπη και ελπίζουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μια συγκεντρωμένη, συμπαγής ομάδα. Είναι οργανωμένοι και ξέρουν να αμύνονται σωστά. Έχουν επιθετική άμυνα, ποιότητα στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Είναι πολύ καλός ο Ολυμπιακός, για αυτό πρέπει να προσέξουμε. Ειδικά εγώ ξέρω πως έχει και έναν πολύ καλό δεξιό αμυντικό, τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Είναι γρήγορος, έχει ποιότητα, δημιουργεί προβλήματα. Σιγά-σιγά θα καθιερώνεται και στην εθνική και πρέπει να τον προσέξουμε».


Από την πλευρά του, ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε στην ίδια εφημερίδα: «Έχω παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό στο παρελθόν και, μάλιστα, σε ένα αποφασιστικό ματς στην έδρα του. Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα. Ήταν. τρελό. Δεν είχαμε καμία τύχη. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχουμε ποτέ εδώ στη Σουηδία, ούτε στη Γερμανία. Είναι δύσκολο να την περιγράψω. Υπήρχε μισός για τον αντίπαλο, σε ένα ματς που έκρινε τα πάντα. Ήταν σημαντικό. Χάσαμε 3-0».


Τέλος, ο Ρόζενμπεργκ κατέληξε: «Ξέρω τον Ντουρμάζ από τον Ολυμπιακό και ότι επέστρεψε από τη Φούλαμ ο Μήτρογλου. Είχα χρόνια να τους δω. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε δύσκολα ματς κι εμείς απέναντι τους τόσο στη Σουηδία όσο και στην Ελλάδα. Η Γιουβέντους και η Ατλέτικο, όταν έγινε η κλήρωση, λογίζονταν ως φαβορί. Εμάς κανείς δεν μας πίστευε στα προκριματικά. Έχουμε τεράστια αυτοπεποίθηση. Δεν μπήκαμε στον όμιλο για να βλέπουμε και να μαθαίνουμε. Θέλουμε βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.