Ολυμπιακός: Θα τα βάλει με τη Μακάμπι και με την παράδοση!

Η Μακάμπι Χάιφα θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού, που πρέπει να ξορκίσει την κακή παράδοση με ομάδες απ' το Ισραήλ.

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League θα είναι η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα. Οι “ερυθρόλευκοι” θα συναντήσουν τη Μακάμπι το διήμερο 19-20 Ιουλίου (στο Ισραήλ), ενώ οι ρεβάνς (στο Γ. Καραϊσκάκης) θα πραγματοποιηθούν στις 26-27 του ίδιου μήνα.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ο Ολυμπιακός δεν τα πηγαίνει καλά με ομάδες απ’ το Ισραήλ. Έχει αποκλειστεί απ’ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προκριματικά του Europa League της σεζόν 2010-11 (νίκη 2-1 στον Πειραιά, ήττα 1-0 εκτός έδρας) και απ’ τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στα προκριματικά του Champions League της περιόδου 2016-17 (0-0 εντός, ήττα 1-0 εκτός). Συνάντησε τη Μακάμπι Χάιφα ξανά στη φάση των ομίλων του Champions League της σεζόν 2002-2003. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 στο ΓΣΠ της Κύπρου και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3 στη Ριζούπολη.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Μακάμπι Χάιφα πανηγύρισε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και δεύτερο συνεχόμενο. Τερμάτισε οκτώ βαθμούς μπροστά από τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, ενώ πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της και το Toto Cup (διοργάνωση αντίστοιχη με το League Cup). Ο Μπαράκ Μπακχάρ είναι ο προπονητής της Μακάμπι, ενώ απ’ το ρόστερ της ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν ο 33χρονος Μπεν Σαχάρ, με πλούσια εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία), ο 28χρονος Ισπανός μέσος Χοσέ Ροντρίγκεθ, ο οποίος έχει θητεύσει στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λα Κορούνια, Μάλαγα, Γαλατάσαραϊ και Μάιντς, αλλά και ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Ομέρ Ατζίλι, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ισραηλινού πρωταθλήματος με 20 τέρματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.