Μπενφίκα: Το «ευχαριστώ» του Ζεσούς στην Μπάγερν

Τη γερμανική ομάδα και τον προπονητής της, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ευχαρίστησε μετά την πρόκριση στους «16» του Champions League ο τεχνικός των Πορτογάλων.

Η Μπενφικά πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της Διοργάνωσης χάρις στη νίκη της με 2-0 επί της Ντιναμό Κιέβου και την ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο συνδυασμός αυτών των αποτελεσμάτων έστειλε τους Πορτογάλους στους «16» και τον Ζόρζε Ζεζούς να μοιράζει… ευχαριστώ προς Γερμανία και τον συνάδελφό του στους Βαυαρούς, Γιούλιαν Νάγκελσμαν!

«Πρώτον, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που πέρασαν στους “16” της διοργάνωσης. Είναι μια επιτυχία. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Νάγκελσμαν για τη βοήθειά του. Η Μπενφίκα ήταν πολύ δυνατή στο πρώτο ημίχρονο, έψαξε τη νίκη, γιατί μόνο αυτή θα μπορούσε να της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιέσαμε καλά την Ντιναμό που είχε έξι βασικούς παίκτες από την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Δεν είναι μία οποιαδήποτε ομάδα, αλλά ήταν μία ομάδα που μας έβαλε στη μέση, ήλεγχε την κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η πίεση, η ομάδα δεν είχε τόσο γκάζι. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά με τις αλλαγές και την υποστήριξη από τους φιλάθλους η αυτοπεποίθηση ανέβηκε στα ύψη», τόνισε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.