Πρόβλημα με το γήπεδο η Λουντογκόρετς

Η Λουντογκόρετς κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Στεάουα, όμως τώρα μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα όσον αφορά την έδρα της.

Η Λουντογκόρετς κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Στεάουα, όμως τώρα μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα όσον αφορά την έδρα της.


Οι Βούλγαροι θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως γήπεδό τους το «Βασίλ Λέφσκι» της Σόφιας, το οποίο όμως αυτή τη στιγμή δεν ικανοποιεί τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ για την τέλεση αγώνων ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Κιρίλ Ντομουστσίεφ, τόνισε πως ο σύλλογος θα κάνει τα πάντα για να προβεί σε βελτιώσεις στο γήπεδο, όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ομάδα να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της σε Ρουμανία ή ΠΓΔΜ.


«Αν η ΟΥΕΦΑ μας το επιτρέψει θα παίξουμε στη Σόφια, αλλιώς θα πάμε στη Ρουμανία ή την ΠΓΔΜ. Πρέπει να κάνουμε βελτιώσεις στο γήπεδο και δεν μπορούμε να περιμένουμε χρήματα από το κράτος. Τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πιο ακριβά γιατί τα έξοδα μεγαλώνουν, όμως θα έχουμε ειδικές τιμές για τα παιδιά και τους φτωχούς», είπε ο Βούλγαρος ιδιοκτήτης, που υποσχέθηκε πριμ 100.000 ευρώ σε κάθε παίκτη, εκτός από τον ήρωα της χθεσινής συνάντησης Μότσι, ο οποίος θα πάρει κάτι παραπάνω:


«Σίγουρα ο Μότσι θα λάβει σπέσιαλ μπόνους. Τώρα που χτίζουμε νέο γήπεδο στο Ράζγκραντ, μία εξέδρα θα πάρει το όνομά του. Είναι ήρωας όχι μόνο για τη Λουντογκόρετς, αλλά για ολόκληρη τη Βουλγαρία».


Η Λουντογκόρετς είναι η δεύτερη βουλγαρική ομάδα που προκρίνεται σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη Λέφσκι Σόφιας το 2006.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!