Στα αστέρια με «τεσσάρα» (video)

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε φύλλο και φτερό την Άαλμποργκ, στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, επικρατώντας με 4-0 των Δανών και θα δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε φύλλο και φτερό την Άαλμποργκ, στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, επικρατώντας με 4-0 των Δανών και θα δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Στο 1-1 του πρώτου αγώνα των πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε την πολύτιμη ισοπαλία με 1-1. Στον επαναληπτικό της Κύπρου, όμως, ανέβασε στροφές κι έδειξε έτοιμη για τους ομίλους όσο κι αν είχε έρθει η πρώτη αναμέτρηση με την Άαλμποργκ. Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν καμία σοβαρή δυσκολία από τους Δανούς, τους οποίους κέρδισαν με 4-0 «υποβιβάζοντάς» τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τις φοβερές αδυναμίες της ομάδας του Κεντ Νίλσεν στην άμυνα: Στην πρώτη μεγάλη γκέλα των Δανών ο Βινίσιους, με σουτ εντός περιοχής έπειτα από ασίστ του Ντε Βινσέντι, άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στο ζευγάρι. Η φάση που χρειάστηκε τύχη και την ικανότητα του Πάρντο ο ΑΠΟΕΛ συνέβη στο 36΄: Η κεφαλιά του Ενέβολντσεν από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα των Κύπριων ενστικτωδώς κι έτσι γλίτωσαν την ισοφάριση οι Κύπριοι.

Το μεγάλο βήμα έγινε στο 43΄ όταν ο Ντε Βινσέντι από ασίστμαν έγινε σκόρερ, κάνοντας το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάριο Σέρτζιο στην καρδιά της άμυνας των Δανών. Από εκεί και πέρα ο ΑΠΟΕΛ απλούστευσε τη διαδικασία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση με το εμφατικό 4-0. Μία σειρά χαμένων ευκαιριών διαδέχθηκε το 3-0 του Αλωνεύτη, μετά από καταπληκτική ασίστ, του Αμορίν, ενώ το 4-0 έγινε από το μακρινό σουτ του Κίλιαν Σέρινταν στο 75΄ έπειτα από βολέ του Πάρντο. Δυναμικό «παρών» έδωσε ο κόσμος της κυπριακής ομάδας, που είδε και τον Ράφικ Τζεμπούρ να ντεμπουτάρει μπαίνοντας αλλαγή στο 79΄ στη θέση του τέταρτου σκόρερ των γηπεδούχων!

Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Πάρντο, Αντωνιάδης, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Ντε Βινσέντι (82΄ Εφραίμ), Μαντούκα (61΄ Αλωνεύτης), Σέρινταν (79΄ Τζεμπούρ).
Άαλμποργκ (Κεντ Νίλσεν): Λάρσεν, Κρίστενσεν (46΄ Ντάλσγκααρντ), Πέτερσεν, Θελάντερ, Μπλάμπιεργκ (62΄ Γκόρτερ), Μπόρστινγκ (46΄ Χελένιους), Βουρτς, Ράισγκαρντ, Τόμσεν, Ενέβολντσεν, Γιάκομπσεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.