«Βόλτα» στους ομίλους για τη Ζενίτ (video)

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο 20λεπτο από τη Σταντάρ Λιέγης, την οποία, τελικά, νίκησε με 3-0 στο «Πετρόφσκι» εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο 20λεπτο από τη Σταντάρ Λιέγης, την οποία, τελικά, νίκησε με 3-0 στο «Πετρόφσκι» εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά το 1-0 του Βελγίου ο ρώσικος σύλλογος επικράτησε και στην Αγία Πετρούπολη της Σταντάρ, αναγκάζοντας σε «υποβιβασμό» την ομάδα που απέκλεισε στον τρίτο προκριματικό γύρο τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι του Αντρέ Βίλας Μπόας συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο μισό του πρώτου 45λεπτου από το κλαμπ της Λιέγης, όπου και πάλι δεν απειλήθηκαν. Ένα λάθος του γκολκίπερ Καουασίμα των φιλοξενούμενων βοήθησε τη Ζενίτ να μπει μπροστά στο σκορ: Η σέντρα του Κρισίτο από τα αριστερά δεν ήταν τόσο επικίνδυνη, ωστόσο ο Ιάπωνας τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς.

Αποτέλεσμα τούτου ήταν να φθάσει η μπάλα στο κεφάλι του Ρονδόν, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι Ρώσοι, από το σημείο αυτό και μετά, θα έπρεπε να φύγουν από το γήπεδο για ν΄ αποκλειστούν με τη Σταντάρ να κάνει ελάχιστες φάσεις στο παιχνίδι φανερά επηρεασμένη από τα προβλήματα τραυματισμών τα οποία αντιμετώπισε ο Γκάι Λουζόν στο ζευγάρι.

Για το 2-0 χρειάστηκε μία «έμπνευση» του Ιταλού διαιτητή Ρόκι, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στον Χουλκ να κάνει το 2-0 στο 54΄ από την άσπρη βούλα. Είχε προηγηθεί επαφή του Φαν Ντάμε με τον Σμόλνικοφ, που χρεώθηκε ως παράβαση. Στο 58΄, σε μία από τις κόντρες των γηπεδούχων, πάλι ο Βραζιλιάνος επιθετικός από θέση τετ-α-τετ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι Ρώσοι αγωνίστηκαν από το 44΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φαϊζούλιν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ για τους Βέλγους με απευθείας κόκκινη αποβλήθηκε στο 89΄ ο Σενεγαλέζος Ρικάρντο Φατί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ζενίτ (Αντρέ Βίλας Μπόας): Λοντίγκιν, Γκαράι, Λόμπερτς, Κρισίτο, Σμόλνικοφ, Ντάνι, Φαϊζούλιν, Βίτσελ, Σατόφ (83΄ Ανιούκοφ), Χουλκ (90΄ Αρσάβιν), Ρονδόν (46΄ Τίμοστσιουκ).
Σταντάρ Λιέγης (Γκάι Λουζόν): Καουασίμα, Φαν Ντάμε, Σιμάν, Τεϊξέιρα, Φατί, Μπιά (59΄ Μπομπό), Μποκού, Λουίς (69΄ Αζντάρεβιτς), Τρεμπέλ, ντε Καμάργκο, Ουάτ (58΄ Όνο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.