Με Τζεμπούρ στην αποστολή για την πρόκριση

Η πρώτη παρτίδα επαναληπτικών των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται την Τρίτη (26/8), με το ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά το 1-1 της Δανίας, απέναντι στην Άαλμποργκ, και τις καλές πιθανότητες πρόκρισης που έχει αποκτήσει.

Η πρώτη παρτίδα επαναληπτικών των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται την Τρίτη (26/8), με το ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά το 1-1 της Δανίας, απέναντι στην Άαλμποργκ, και τις καλές πιθανότητες πρόκρισης που έχει αποκτήσει.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπορεί στην πρώτη αναμέτρηση να μην έφθασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ωστόσο κατάφερε να εξασφαλίσει μία ισοπαλία με γκολ η οποία με τη στοιχειώδη προσοχή είναι ικανή να της χαρίσει την πρόκριση, αφού οι Δανοί δεν αποτελούν κάποιο φόβητρο για το ΑΠΟΕΛ.



Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Τάσο Παπάζογλου να διεκδικεί θέση βασικού στην άμυνα και τον Αντωνιάδη να είναι ο επικρατέστερος για να μείνει στον πάγκο. Εφραίμ και Αλωνεύτης ερίζουν για μία θέση στο αρχικό σχήμα με τον Ράφικ Τζεμπούρ να είναι στην αποστολή χωρίς να είναι ακόμη έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Άαλμποργκ Κεντ Νίλσεν παραδέχθηκε τη δυσκολία του αγώνα, αλλά σχολίασε ότι γι΄ αυτά τα παιχνίδια είναι έτοιμοι κι έχουν έξτρα κίνητρο οι παίκτες του. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ράσμους Γιόνσον, Βίκτορ Άλμαν και Λούκας Σπάλβις.

Για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ, βέβαια, να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στο «ΓΣΠ» θα πρέπει να έχει κάτι περισσότερο από μία τελική στο στόχο, όπως στο πρώτο παιχνίδι! Διαιτητής θα είναι ο Σκωτσέζος Ουίλιαμ Κόλουμ και το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 & 2HD στις 21.45.

Σέλτικ – Μάριμπορ (Novasports 3, 21.45)

To πρώτο παιχνίδι στη Σλοβενία έληξε 1-1, με τη ρεβάνς του «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκώβης να έχει φαβορί τούς Σκωτσέζους. Διαιτητής είναι έμπειρος Ούγγρος Βίκτορ Κασάι. Σκοτ Μπράουν και Τζέιμς Φόρεστ δεν υπολογίζονται από τον Ρόνι Ντέιλα, ο οποίος προσανατολίζεται στο ν΄ αρχίσει τον Στόουκς στην κορυφή της επίθεσης και τριάδα-«στήριγμα» πίσω του τούς Καγιάλ, ΜακΓκρέγκορ και Κόμονς. Ο Άντε Σίμουντζα έχει πλήρη αποστολή να παρατάξει κι επιθυμία του είναι να οδηγήσει τη Μάριμπορ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1999/2000.

Ζενίτ – Σταντάρ Λιέγης (Novasports 2 & 2HD, 19.00)

Στο «Πετρόφσκι» της Αγίας Πετρούπολης η Ζενίτ αντιμετωπίζει τη Σταντάρ Λιέγης, έχοντας ως παρακαταθήκη το υπέρ της 1-0 στο Βέλγιο, όπου θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει και μεγαλύτερο σκορ βάσει ευκαιριών. Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι. Για τον Αντρέ Βίλας Μπόας υπάρχει το πρόβλημα του Χουλκ, ο οποίος αντιμετωπίζει μυικό τραυματισμό, ενώ για τον Γκάι Λουζόν το απουσιολόγιο είναι ευρύ όπως και στο πρώτο παιχνίδι με κυριότερες απώλειες τούς Καρσελά, Σταμ και Λουμανζά. Οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει φρενήρη ρυθμό, κερδίζουν συνεχώς και είναι το μεγάλο φαβορί πρόκρισης.



ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ – Σλόβας Μπρατισλάβας (Novasports 7, 21.45)

Στην «Μπόρισοφ Αρένα» οι Λευκορώσοι έχουν το αβαντάζ πρόκρισης στους ομίλους, μετά το 1-1 της Σλοβακίας. Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γερμανός Βόλφγκανγκ Σταρκ. Ο Αλεξάντρ Γερμάκοβιτς έχει, σχεδόν, πλήρη αποστολή με μόνη απουσία τον Ντμίτρι Μοζολέφσκι. Και ο τεχνικός της Σλόβαν Φράντισεκ Στράκα δεν έχει αγωνιστικά ζητήματα ν΄ αντιμετωπίσει, με το εντυπωσιακό στοιχείο στις δηλώσεις του να είναι η παραδοχή πώς η ομάδα του δεν είναι αυτή που έχει το άγχος και ότι θα κατέβει για ν΄ απολαύσει το ματς!

Πόρτο – Λιλ (Novasports 1 & 1HD, 21.45)

Διαιτητής είναι ο Νορβηγός Σβέιν Όντβαρ Μόεν. Το 0-1 της Πόρτο στη Γαλλία απλοποιεί το έργο της ενόψει του επαναληπτικού του «Ντραγκάο». Οι «δράκοι» έχουν εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα εντός έδρας από γαλλικές ομάδες! Για τον Ζουλέν Λοπετέγκι μόνο πρόβλημα απουσίας είναι ο τραυματισμός του Τέγιο, ενώ σημαντικότερη απώλεια για τους «λιλουά» του Ρενέ Ζιράρ είναι ο Μάρκο Μπάσα. Οι Πορτογάλοι έχουν αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν, έχοντας μονάχα νίκες, ενώ και η Λιλ πέρα από το 0-1 του «Μετροπόλ» πριν μία εβδομάδα είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει. Θα πρέπει, όμως, να κάνει σειρά υπερβάσεων για να μπορέσει ν΄ ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.



Την εξέλιξη όλων των αγώνων μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό», στις 21.35, στο Novasports 4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.