Champions League – Ε’ Όμιλος: Πανωλεθρία της Μπαρτσελόνα, περίπατος της Μπάγερν! (hls & vids)

Πεντάρα για την Μπάγερν στη Ντινάμο, στο μηδέν η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στη Λισσαβόνα με 3-0 από την Μπενφίκα!

Μπάγερν Μ. – Ντινάμο Κ. 5-0: Εύκολα οι Βαυαροί

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το δύο στα δύο στο Group E με άνετη νίκη 5-0 εντός έδρας επί της Ντινάμο Κιέβου.

Οι Βαυαροί μπήκαν για τα καλά στη θέση του οδηγού του ομίλου, η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου έμεινε στον έναν βαθμό.

Oι Ουκρανοί προσπάθησαν να συγκρατήσουν αρχικά τους Βαυαρούς αλλά δεν το κατάφεραν καθώς ο Σίντορτσουκ έκανε το χέρι στην περιοχή και ο Λεβαντόφσκι δεν αστόχησε από τη «βούλα» στο 12ο λεπτό.

Ήταν το 24ο σερί ματς Τσάμπιονς Λιγκ και 81ο πρώτο σε όλες τις διοργανώσεις που η Μπάγερν σκόραρε, αλλά δεν θα σταματούσε εκεί. 

Στο 27ο λεπτό ο Πολωνός στράικερ πήρε την ασίστ του Μίλερ και διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του, με τους Ουκρανούς μόνο σποραδικά να απειλούν.

Όταν το έκαναν στο τέλος του α’ μέρους, ο Νόιερ ήταν εκεί για να τους σταματήσει.

Ο ρυθμός έπεσε λίγο στο ξεκίνημα του β’ αλλά η Μπάγερν κυριαρχούσε και στο 68’ ο Γκνάμπρι έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Σανέ.

O τελευταίος δεν μπορούσε να λείψει από τη λίστα των σκόρερ και προστέθηκε στο 74ο λεπτό με ένα …περίεργο σουτ από πλάγια θέση που ξεγέλασε τον Μπούστσαν και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν το ήθελε!

To βαυαρικό πάρτι ολοκλήρωσε στο 87ο λεπτό ο Τσούπο – Μοτίνγκ μετά από πάσα του Παβάρ, με αμφότερους να έχουν περάσει στο ματς ως αλλαγές.

Μπάγερν Μ. (Νάγκελσμαν): Νόιερ – Σούλε, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Ντέιβις (69’ Παβάρ)  – Κίμιχ, Γκορέτσκα (80’ Σάμπιτσερ) – Γκνάμπρι (69’ Μουσιάλα), Μίλερ, Σανέ (79’ Σαρ) – Λεβαντόφσκι (79’ Τσούπο – Μοτίνγκ). 

Ντινάμο Κ. (Λουτσέσκου): Μπούστσαν – Τίμτσικ (46’ Κετζιόρα), Ζαμπάρνι, Σαμπάνοφ, Μικολένκο – Σίντορτσουκ, Τσιγκάνκοφ (70’ Καραβάεφ), Σαπαρένκο (46′ Σεπελίεφ), Αντριέφσκι, Ντε Πένα – Γκάρμας (70’ Σούπριαχα).


Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 3-0:  Καταλανική πανωλεθρία!

Ολοταχώς για πρόκριση οι «αετοί», που διέλυσαν το «ναυάγιο» της Μπαρτσελόνα και την άφησαν στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς πόντο και γκολ!

H Mπενφίκα έκανε την καλύτερη δυνατή αρχή ανοίγοντας το σκορ στο 3’ με ωραία ατομική προσπάθεια και εκτέλεση του Ντάρβιν Νούνιες, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται πίσω στο σκορ 1-0 για τέταρτο παιχνίδι στη φετινή σεζόν.

Ο Γιάρεμτσουκ παραλίγο να κάνει το 2-0 αμέσως, ενώ η Μπαρτσελόνα πήρε τα ηνία στη συνέχεια χάνοντας ευκαιρίες με τους δύο Ντε Γιονγκ, με μεγαλύτερη αυτή του 10ου λεπτού.

Την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι ήταν πάντα επικίνδυνοι στην κόντρα και ο Πικέ «κιτρινισμένος» από νωρίς έδωσε τη θέση του μόλις στο 33’ στον 17χρονο μέσο Γκάβι, με τον Φ. Ντε Γιονγκ να γυρίζει στο κέντρο της άμυνας!

Οι γηπεδούχοι είχαν τη δική τους ατυχία πριν τη λήξη του α’ μέρους με αναγκαστική αλλαγή του Λάτσαρο.Σ

Στο ξεκίνημα του β’ παραλίγο να γίνει το 2-0 όταν ο Τερ Στέγκεν για να κόψει τον Νούνιες, αυτός τον πέρασε αλλά η προσπάθειά του από τα 35 μέτρα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού!

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να έχει ανούσια υπεροχή και στο 69’ ο Ράφα Σίλβα έκανε το 2-0 στην επαναφορά μετά από επέμβαση του Τερ Στέγκεν σε σουτ του Μάριο.

Tα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους όταν στο 79’ ο Νούνιες ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισαν για χέρι του Ντεστ στην περιοχή.

Η πανωλεθρία για την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε στο 87’ με τον Γκαρθία να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μπενφίκα (Ζέσους): Bλαχοδήμος – Φερτόνγκεν, Οταμένδι, Γριμάλδο (75’ Αλμέιδα), Βερίσιμο – Λάτσαρο (45+1’ Ζιλμπέρτο), Βάιγκλ, Ζοάο Μάριο – Γιάρεμτσουκ (75’ Τααράμπτ), Ρ. Σίλβα (86’ Πίτσι), Νούνιες (86’ Ράμος).

Μπαρτσελόνα (Κούμαν): Τερ Στέγκεν – Γκαρσία, Πικέ (33’ Γκάβι), Αραούχο, Ντεστ – Φ. Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (68’ Γκονζάλεθ), Πέδρι (68’ Κουτίνιο) – Σ. Ρομπέρτο (89’ Μινγκέθα), Λ. Ντε Γιονγκ (68’ Φάτι), Ντεπάι.


Group E

2η Αγωνιστική

Μπάγερν Μ. – Ντινάμο Κ. 5-0

Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 3-0

ΘέσηΟμάδαΑγ.Τερ.Β.
1.Μπάγερν Μ.28-06
2.Μπενφίκα23-04
3.Ντινάμο Κ.20-51
4.Μπαρτσελόνα20-60

3η Αγωνιστική (20/10)

Μπαρτσελόνα – Ντινάμο Κ.

Μπενφίκα – Μπάγερν Μ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.