“Αγκαλιά” με την πρόκριση η PSV

Με το ένα... πόδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League βρίσκεται η PSV, καθώς συνέτριψε με 5-1 τη Γαλατάσαραϊ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ολλανδούς ήταν ο Ζάχαβι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (2′, 35′, 84′), ενώ τα άλλα δύο γκολ των νικητών σημείωσε ο Γκέτσε (51′ 89′). Για τους Τούρκους, που πλέον ψάχνουν ένα θαύμα για να προκριθούν, είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Κίλιντς (42′).

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Λέγκια Βαρσοβίας, καθώς επικράτησε 2-1 της Φλόρα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Καπούστκα, οι Εσθονοί απάντησαν με τον Σάπινεν στο 53′, όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει. Η Λέγκια βρήκε γκολ με τον Λόπες στις καθυστερήσεις και πήρε το πάνω χέρι όσον αφορά την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε αντίθεση με PSV και Λέγκια Βαρσοβίας, στη Σλοβακία οι Σλόβαν Μπρατισλάβας και Γιουνγκ Μπόις άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, καθώς έμειναν στο 0-0. Οι Ελβετοί είχαν αρκετές καλές στιγμές για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως δεν τις αξιοποίησαν και μοιραία έμειναν στο μηδέν. Έτσι, η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Βέρνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.