Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού 1-0: Νίκησε προβλήματα και πήρε προβάδισμα (vids)

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League κερδίζοντας δύσκολα την Νέφτσι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αναγκαστική αλλαγή, φοβερό γκολ και αποβολή του Καμαρά

Βροντερό παρών από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που γέμισαν με τις φωνές τους το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε από τους φιλοξενούμενους με τον Μαχμούντοφ να επιχειρεί επικίνδυνο σουτ δίπλα από την εστία του Τζολάκη, οι Αζέροι επικίνδυνοι στην κόντρα απείλησαν εκ νέου με το άστο σουτ του Μπουγκρίν. Ο Πέδρο Μαρτίνς έβλεπε την ομάδα του να μην αναπτύσσεται σωστά και τον Μπουχαλάκη στο έδαφος και τραυματία. Ο Έλληνας μέσος αποχώρησε με τον Ματιέ Βαλμπουενά να περνάει στην θέση του.

Αξιόλογο σουτ οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν για 30 λεπτά, όταν ο Βαλμπουενά μοίρασε στον Καμαρά που έπιασε ένα φοβερό σουτ και άνοιξε το σκορ (1-0, 30ο λεπτό). Η Νέφτσι δύο λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με τον Αλασκάροφ να μην μπορεί να νικήσει τον Τζολάκη σε τετ α τετ.

Τα σχέδια του Μαρτίνς άλλαξαν και πάλι, ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Μεντί Καμαρά, προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα και άθελα του βρήκε επικίνδυνα στο πρόσωπο τον Αλασκάροφ και αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Ο ποδοσφαιριστής της Νέφτσι δεν κατάφερε να συνεχίσει και αποχώρησε τραυματίας.

Χωρίς ρυθμό, αποβολή για Νέφτσι

Ο Ολυμπιακός με αριθμητικό μειονέκτημα δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα με την Νέφτσι να έχει την κατοχή και να μπαίνει με ευκολία στην περιοχή του Τζολάκη. Ο Μπουγκρίν βρήκε δύο φορές χώρο και δοκίμασε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ελληνικής ομάδας χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Στο 64ο λεπτό επανήλθε ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο με τον Τσελίκ να αντικρίζει απ’ευθείας κόκκινη κάρτα για άτσαλο μαρκάρισμα στον Ρέαμπτσουκ.

Ένα δεύτερο ημίχρονο και χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες,, η Νέφτσι προσπαθούσε να φέρει το ματς στα ίσα χωρίς να χάσει την κλασική ευκαιρία, ο Ολυμπιακός με όλα τα προβλήματα που είχε, συν αυτά που εμφανίστηκαν στην πορεία, κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Σε μια εβδομάδα στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού η ρεβάνς, με τον Μαρτίνς να μετράει ξανά σημαντικές ελλείψεις…

O Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε στην διάθεση του, τους, Παπασταθόπουλο, Εμβιλά και Ελ Αραμπί έμειναν εκτός αποστολής. Ο Μαροκινός φορ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ ο Παπασταθόπουλος έμεινε προληπτικά εκτός λόγω επαφής του με τον Ελ Αραμπί, με μυϊκό πρόβλημα έξω ο Γάλλος χαφ που χάνει και τη ρεβάνς. Στη λίστα των αγώνων μπήκαν αντίθετα οι Αλγκασίμ Μπα και Πάπε Σισέ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς 4-3-3): Τζολάκης, Μάρκοβιτς (78′ Βρουσάι), Σεμέντο, Ρέαμπτσουκ, Ανδρούτσος, Κούντε (69′ Σουρλής), Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης (18′ Βαλμπουενά), Ρατζέλοβιτς (46′ Σισέ), Μασούρας, Χασάν (78′ Αγκιμπού Καμαρά)

Νέφτσι Μπακού (Σαμίρ Αμπάσοφ 3-5-2): Μαμάντοφ, Τσελίκ, Μποτζ, Στάνκοβιτς, Λαουάλ, Μπουγκρίν (86′ Μπουλούντοφ), Κανέ, Μαχμούντοφ, Χαραμίζ, Αλασκάροφ (45′ Αμπάσοφ), Μεζά (86′ Νακάβοφ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.