Ισοπαλία στο Ντόνετσκ (vid)

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Σαχτάρ και Ζενίτ στο Ντόνετσκ στο πρώην σοβιετικό ντέρμπι του 7ου ομίλου του Champions League. Οι Ουκρανοί με τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο γήπεδό τους έμειναν στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς, ενώ οι Ρώσοι με 4 στη δεύτερη, ισόβαθμοι με την Πόρτο.

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Σαχτάρ και Ζενίτ στο Ντόνετσκ στο πρώην σοβιετικό ντέρμπι του 7ου ομίλου του Champions League. Οι Ουκρανοί με τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο γήπεδό τους έμειναν στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς, ενώ οι Ρώσοι με 4 στη δεύτερη, ισόαβθμοι με την Πόρτο.
 
Σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, ο Βίλιαν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 15′, ενώ η Ζενίτ ισοφάρισε στο 33′ με τον Σιρόκοφ, που είχε χαμένο πέναλτι στο 10ο λεπτό. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα υπάρχει νικητής στο ημίχρονο, ο Αντριάνο «χτύπησε» στις καθυστερήσεις κι έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ντόνετσκ.
 
Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 60′ με τέρμα του Φαϊζουλίν, ο οποίος χάρισε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό. Μεγάλο ρόλο στην ευρωπαϊκή συνέχεια των δύο ομάδων θα παίξει το μεταξύ τους ματς της επόμενης αγωνιστικής στην Αγία Πετρούπολη.
 
Γήπεδο: «Ντόνμπας Αρένα»
Διαιτητής: Φρανκ Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)
 
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ.: Ρίμπκα, Ρατ, Τσιγκρίνσκι, Τσίζοφ (73′ Κούτσερ), Χούμπσμαν, Φερναρντίνιο, Τζάντσον (67′ Μκιταριάν), Βίλιαν, Κόστα (75′ Τεϊξέιρα), Σρνα, Αντριάνο
ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεφ, Άλβες, Κρισίτο, Λόμπερτς, Χούμποτσαν, Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ (90’+1′ Σέμακ), Φαϊζούλιν, Ντενίσοφ, Μπουκάροφ (74′ Λάζοβιτς), Ντάνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.