Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: «Βασιλική» πρόκριση, «κόκκινη» μιζέρια! (hls)

Χωρίς γκολ έληξε ο δεύτερος προημιτελικός της Λίβερπουλ με την Ρεάλ στο «Άνφιλντ» σε ένα ματς όπου υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά όχι οι αποτελεσματικές επιλογές μπροστά στις δύο εστίες.

Η Ρεάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά, καθώς καρπώθηκε την αποτελεσματικότητά της στην πρώτη αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα όταν και νίκησε με 3-1!

Επί της ουσίας η πρωταθλήτρια Αγγλίας «πλήρωσε» τις αμαρτίες της φετινής σεζόν, αφού σε αυτό το αδιάκοπο κυνήγι της… γάτας με το ποντίκι φάνηκε για άλλη μια φορά η απουσία του «κανονικού» σέντερ φορ σε αγώνες αναλόγου επιπέδου!
Η Ρεάλ υστέρησε, σε μια λογική εξέλιξη, στο παιχνίδι της κατοχής της μπάλας. Έπαιξε αναζητώντας το κάτι παραπάνω στις αντεπιθέσεις δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα!
Κι αν οι «Μερέγκες» απέχουν…. έτη φωτός από τους «γκαλάκτικος» των δύο περασμένων δεκαετιών τουλάχιστον στο δημιουργικό κομμάτι, αυτό που τους έσωσε στο «Άνφιλντ» πέραν της ορατής αδυναμίας των γηπεδούχων στην τελική προσπάθεια, ήταν ο Κουρτουά ο οποίος όπου κι όταν χρειάστηκε απέκρουσε – όταν και όπως οι Σαλάχ, Φιρμίνο, Μίλνερ μπόρεσαν να βρούνε τρόπο να σουτάρουν – κρατώντας την ομάδα του Κλοπ μακριά από την προοπτική της ανατροπής!
Στην επιθετική «φλυαρία» της Λίβερπουλ, η Ρεάλ είχε 2-3 καλές στιγμές να «τελειώσει» πρόωρα την πρόκριση αλλά λόγω του Άλισον και της εξ επαφής αστοχίας του Μπενζεμά, η ιστορία κράτησε ως το φινάλε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.