Μαντούκα: «Ανταγωνιστικοί στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Για τη μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-1 επί της Ζενίτ, στην πρεμιέρα του Τσάμιονς Λιγκ, μίλησε ο Γκουστάβο Μαντούκα στον «Sentra 103,3».

Για τη μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-1 επί της Ζενίτ, στην πρεμιέρα του Τσάμιονς Λιγκ, μίλησε ο Γκουστάβο Μαντούκα στον «Sentra 103,3». Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων:

 «Είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη. Είναι η πρώτη νίκη στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση. Μπορεί να μην έχουμε το όνομα της Ζενίτ, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε σε μια τέτοια επιτυχία, όπως και το επίπεδο. Πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το γκολ που πέτυχε ο ίδιος δήλωσε: «Είναι διαφορετικό να πετυχαίνεις γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί το βλέπει όλος ο κόσμος. Γνωρίζεις πρωτόγνωρες στιγμές με αυτή την επιτυχία. Ο κόσμος το χάρηκε πολύ και αυτό φάνηκε και μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν».

Και για το αν μπορεί η ομάδα του να περάσει στην επόμενη φάση είπε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα εξαρτηθεί από τα δυο επόμενα παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να αποδίδουμε όπως και χθες και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τη Σαχτάρ και την Πόρτο, που είναι δύσκολες, αλλά δείχνουμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί».

Για το ότι κάποιοι παίκτες, όπως ο Χιώτης, ο Πουρσαϊτίδης και ο ίδιος, που στην Ελλάδα δεν βρήκαν θέση στο ρόστερ μεγάλων ομάδων και τώρα στον ΑΠΟΕΛ κάνουν τη διαφορά, σχολίασε: «Είχα συμμετοχή και στην ΑΕΚ με παιχνίδια κόντρα στη Λιλ και τη Μίλαν. Ο ΑΠΟΕΛ πάνω από όλα είναι ομάδα. Έχει καλούς παίκτες, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι ομάδα. Παρέχει στους παίκτες τις συνθήκες για να φτάσουν σε καλά αποτελέσματα».

Και για την ΑΕΚ πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι πάντα στην καρδία μου και θα παρακολουθήσω την αυριανή αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Ελπίζω η ΑΕΚ και γενικά η Ελλάδα να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αγαπώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.