Ισοπαλία στη Γερμανία…

Η Ντόρτμουντ κατάφερε στα τελευταία λεπτά να σώσει την παρτίδα και να μην επιτρέψει στην Αρσεναλ να φύγει από τη Γερμανία με το τρίποντο της νίκης. Ο φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ στο 42', αλλά ο Πέρισιτς στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Ντόρτμουντ κατάφερε στα τελευταία λεπτά να σώσει την παρτίδα και να μην επιτρέψει στην Αρσεναλ να φύγει από τη Γερμανία με το τρίποντο της νίκης. Ο φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ στο 42′, αλλά ο Πέρισιτς στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Ντόρτμουντ πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τον Γκέτσε και τον Λεβαντόφσκι να είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες επιθετικά για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, η οποία ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των “κανονιέρηδων”.

Ο Αρσέν Βενγκέρ από την εξέδρα, καθώς είναι τιμωρημένος, έβλεπε τους παίκτες του να αδυνατούν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία. Κόντρα στη ροή του ματς ο Φαν Πέρσι μετά από κάθετη μπαλιά του Γουόλκοτ άνοιξε το σκορ και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε. Η Αρσεναλ είχε χάσει τη μάχη της μεσαίας γραμμής με τους Γερμανούς να έχουν συνολικά 22 προσπάθειες για γκολ, έναντι 8 των Λονδρέζων. Η υπεροχή των γηπεδούχοι μετουσιώθηκε σε γκολ στο 88′ με το βολέ του Πέρισιτς έξω από την περιοχή, με το οποίο έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Τσέζνι.

Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Κελ (69′ Μπλατζικόφσκι), Γκέτσε, Καγκάουα (85′ Ζιντάν), Γκροσκρόιτς (69′ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι
ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιέλνι, Γκιμπς, Αρτέτα, Σονγκ, Ζερβίνιο (86′ Αντρέ Σάντος), Μπεναγιούν, Φαν Πέρσι (86′ Τσαμάχ), Γουόλκοτ (77′ Φρίμπονγκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.