Δεν έπεισε τον γαλλικό Τύπο

Η Μαρσέιγ δεν έπεισε τον γαλλικό Τύπο παρά τη νίκη της με 1-0 επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Champions League.

Η Μαρσέιγ δεν έπεισε τον γαλλικό Τύπο παρά τη νίκη της με 1-0 επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Champions League. Ενδεικτικοί είναι οι τίτλοι: Η L’Equipe γράφει: “Η Μαρσέιγ προτιμά την Ευρώπη” και αναφέρει: «Η πρώτη νίκη επιτέλους έφτασε! Η ΟΜ πέτυχε την πρώτη νίκη της σεζόν στην έδρα του Ολυμπιακού με 1-0 και πήρε προβάδισμα από Ντόρτμουντ και Άρσεναλ στον όμιλο. Όχι «όμορφη» και ούτε ιδιαίτερα καθησυχαστική λόγω εμφάνισης, αλλά τρομερά σημαντική για πάρα πολλούς λόγους. Η πρωτιά στο έκτο γκρουπ έπεσε από τον ουρανό για τη Μαρσέιγ χάρη στην ισοπαλία στο Ντόρτμουντ – Αρσεναλ και τη δική της νίκη στην έδρα ενός «χλωμού» Ολυμπιακού».

Το France Football έχει τίτλο: “Η Μαρσέιγ χαμογελάει ξανά”. Και γράφει: «Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, όμως η Μαρσέιγ στην Ευρώπη ξεκίνησε ιδανικά την Τρίτη το βράδυ, νικώντας 1-0 τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Τη νίκη χάρισε ο Λούτσο με γκολ στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους».

Η Sports.fr αναφέρει: “Η ΟΜ μπορεί να νικήσει”. Και γράφει: «Στο πρώτο της ευρωπαϊκό ταξίδι για φέτος, η Μαρσέιγ ξεπέρασε την αμφισβήτηση που γνωρίζει στο πρωτάθλημα και νίκησε με 1-0 στην έδρα του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης. Τη νίκη υπέγραψε με το γκολ του ο Λούτσο Γκονζάλες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και βοήθησε την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσαμπ να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ αφού βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση μετά το 1-1 στο Ντόρτμουντ – Άρσεναλ».

Η Sport24.com επισημαίνει: “Η Ευρώπη εμπνέει τη Μαρσέιγ. Στο πρωτάθλημα χαροπαλεύει, όμως στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ η Μαρσέιγ ανταποκρίθηκε στην περίσταση και νίκησε 1-0 στην έδρα του Ολυμπιακού, παίρνοντας μάλιστα το «κεφάλι» στον όμιλό της από νωρίς».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.