O Ιβάν δεν βάζει στόχους

Παρά τη μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα επί της Ζενίτ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφεύγει να βάζει στόχους στο Champions League.

Παρά τη μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα επί της Ζενίτ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφεύγει να βάζει στόχους στο Champions  League. «Θα ήμουν υπερβολικός αν σε όμιλο με Πόρτο, Ζενίτ και Σαχτάρ έλεγα ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να βάζει στόχους. Παίξαμε καλά, κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, εκτός από ότι είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό που πετύχαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε μια σπουδαία ομάδα, και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό απέναντι της. Και αυτή η νίκη φέρνει πολύ μεγάλη ικανοποίηση στους ποδοσφαιριστές μας. Γενικά με την συμπεριφορά που είχαν στο παιχνίδι άξιζαν την νίκη», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.
 
Kαι συμπλήρωσε: «Γενικά αξίζαμε τη νίκη. Αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού που δεν είχαμε καλή οργάνωση, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε περισσότερες φάσεις από τη Ζενίτ. Δεχτήκαμε ένα γκολ στην πρώτη ίσως ευκαιρία της ρώσικης ομάδας. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε και παίξαμε και πολύ καλά. Δικαιώσαμε τον κόσμο. Μέχρι τον αγώνα με τη Σαχτάρ έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες και δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Εχουμε δικαίωμα να γιορτάσουμε, αλλά επιστρέφουμε στη δουλειά για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.