Άσος η Πόρτο, δυο κόκκινες η Σαχτάρ

Πρεμιέρα με νίκη για την Πόρτο στον έκτο όμιλο, αφού οι «δράκοι» επικράτησαν στο «Ντραγκάο» της Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-1), η οποία τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες.

Πρεμιέρα με νίκη για την Πόρτο στον έκτο όμιλο, αφού οι «δράκοι» επικράτησαν στο «Ντραγκάο» της Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-1), η οποία τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασαν σωστά στη συνέχεια.
 
Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα ήρθε στο 5ο λεπτό, όταν η Πόρτο είχε δοκάρι με τον Χουλκ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε εκτέλεση πέναλτι που είχε παραχωρήσει στους Πορτογάλους ο Ρατίτσκι, μετά από ανατροπή του Τζέιμς Ροντρίγκεζ.
 
Η Πόρτο πλήρωσε την αστοχία του Χουλκ, καθώς η Σαχτάρ, που στο ίδιο διάστημα είχε αρκετές  ευκαιρίες με τους Γουίλιαν και Λουίς Αντριάνο, άνοιξε το σκορ στο 12 λεπτό, όταν ο δεύτερος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά, ο τερματοφύλακας της Πόρτο Χέλτον απέκρουσε σε σουτ του Γουίλιαν, για να έρθει ο Αντριάνο και να γράψει το 0-1.
 
 Η απάντηση από την Πόρτο ήρθε στο 28′ με το γκολ της ισοφάρισης από τον Χουλκ. Ο Βραζιλιάνος επανόρθωσε για το χαμένο πέναλτι με ένα σουτ κεραυνό από τα 35 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία της εστίας του Ολεξάντρ Ρίμπκα.

Στο 40ό ο Ρατίτσκι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Οι Πορτογάλοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 51 λεπτό με το γκολ του Κλέμπερ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες στο 80ό, με τον Τσιγκρίνσκι να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Πόρτο: Χέλτον, Μαϊκόν, Αλβαρο Περέιρα, Φουσίλε, Οταμέντι, Ζοάο Μουτίνιο, Ροντρίγκεζ, Φερνάντο (61′ Μπελούτσι), Ντεφούρ, Κλέμπερ (69′ Τζάλμα), Χουλκ (78′ Βαρέλα).
 
Σαχτάρ: Ρίμπκα, Ρατ, Τσιγκρίνσκι, Εντουάρντο (42′ Κούσερ), Φερναντίνιο, Τζάντσον (64′ Τεϊξέιρα), Γουίλιαν (81′ Χούμπσμαν), Σρνα, Λουίζ Αντριάνο, Μκιτάριαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.