Τα “must” του Μακούν για Μαρσέιγ

Ο Ζαν Μακούν μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Μαρσέιγ, αποκαλύπτοντας τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη.

Ο Ζαν Μακούν μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Μαρσέιγ, αποκαλύπτοντας τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη. «Να παίξει, να παίξει, να παίξει! Να παίξει δυνατά, να κρατήσει την μπάλα, να προσπαθήσει να σκοράρει. Να παίξει…» είπε ο Καμερουνέζος στην εφημερίδα Πρωταθλητής.
 
Ο Μακούν τόνισε πως «το ματς με την Μαρσέιγ θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ένας αγώνας για το champions League, με μία πολύ καλή ομάδα. Είναι το πρώτο μας επίσημο ματς αυτό και σίγουρα είναι δύσκολο για κάθε παίκτη. Όμως είναι ένας μεγάλος αγώνας για μας και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε».

Αναφερόμενος στα δυνατά σημεία της γαλλικής ομάδας, δηλωσε: «Η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Αλλά κι εμείς είμαστε μια ομάδα καλών παικτών και συνθέτουμε ένα αξιόλογο σύνολο».

Ο Μακούν δεν αισθάνεται σταρ: «Όχι, όχι. Δεν είμαι εγώ ο σταρ. Όλοι είμαστε το ίδιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για όλους τους συμπαίκτες μου, όπως και τη συμπεριφορά του κόσμου. Χαίρομαι πολύ που είμαι στον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.