7ος όμιλος: Άξια της μοίρας της η Πόρτο (video)

Η Πόρτο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Αούστρια Βιέννης στο Οπόρτο (1-1), με αποτέλεσμα να φλερτάρει με την τρίτη θέση του έβδομου ομίλου.

Η Πόρτο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Αούστρια Βιέννης στο Οπόρτο (1-1), με αποτέλεσμα να φλερτάρει με την τρίτη θέση του έβδομου ομίλου.

Ο Κίεναστ έβαλε μπροστά τους Αυστριακούς στο 11′ αλλά παρά τη γρήγορη ισοφάριση του Μαρτίνεζ στο 48′, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο τρίποντο.

Το λάθος γύρισμα του Ντανίλο στην άμυνα της Πόρτο στο 11ο λεπτό, έδωσε πλεονέκτημα στον Κίεναστ, που αφού έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε λίγο έξω από την περιοχή νικώντας τον Έλτον για το 0-1.

Η Αούστρια δεν αποτελεί υπερβολή αν πούμε πως πάτησε ελάχιστες φορές την περιοχή των Πορτογάλων μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με την Πόρτο να πρεσάρει ανελέητα την αντίπαλό της.

Ο Μαρτίνεζ πέτυχε το γρήγορο γκολ που έψαχνε η ομάδα του Φονσέκα στο 48′. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ και μετά από δύο κεφαλιές στην περιοχή της Αούστρια, ο Κολομβιανός πετάχτηκε από κοντά με μία τρίτη, για το 1-1.

Τι κι αν πίεσε αφόρητα στη συνέχεια η Πόρτο; Πότε ο Λίντνερ και πότε η αστοχία των Πορτογάλων, στέρησαν από τους γηπεδούχους τη νίκη.

Οι Ίβηρες έχουν πια πέντε βαθμούς, έναν λιγότερο από την Ζενίτ και πρέπει την τελευταία αγωνιστική να φύγουν με διπλό από τη Μαδρίτη κόντρα στη Ατλέτικο και ταυτόχρονα η Ζενίτ να μη νικήσει στη Βιέννη την Αούστρια, η οποία είναι οριστικά τέταρτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πόρτο (Πάουλο Φονσέκα): Ελτον, Ντανίλο, Μαίκόν, Μανγκάλα, Αλεξ Σάντρο, Λίκα (65΄ Ρικάρντο) Λούτσο Γκονζάλες, Ζοσουέ (72΄ Κιντέρο), Φερνάντο, Μαρτίνες, Βαρέλα (46΄ Ντεφούρ)

Αούστρια Βιέννης (Νέναντ Μπιέλιτσα): Λίντνερ, Ρογκούλι, Κοχ, Ορτλέχνερ, Μουργκ (64΄ Λέοβατς), Σούτνερ (82΄ Οκότιε), Ντιλάβερ (70΄ Μάντερ), Ρόγερ, Χόλαντ, Χόζινερ, Κίναστ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.