Αντίστροφη μέτρηση με απορίες και θαυμασμό των Πορτογάλων (video)

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς - Στους ρυθμούς του κρίσιμου αγώνα της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό ζει η Λισσαβώνα. Η συννεφιασμένη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας (όπου αναμένονται καταιγίδες στη διάρκεια της Τετάρτης) φιλοξενεί τη σημαντικότερη αναμέτρηση του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
Στους ρυθμούς του κρίσιμου αγώνα της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό ζει η Λισσαβώνα. Η συννεφιασμένη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας (όπου αναμένονται καταιγίδες στη διάρκεια της Τετάρτης) φιλοξενεί τη σημαντικότερη αναμέτρηση του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από το πρωί το κέντρο της Λισσαβώνας έχει πάρει «ερυθρόλευκο» χρώμα, καθώς αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού κάνουν τη βόλτα του για να τη γνωρίσουν. Υπολογίζεται πως το βράδυ θα βρεθούν στις κερκίδες του «Ντα Λουζ» περισσότεροι από 1.000 φίλοι των πρωταθλητών.

Συνολικά, αναμένεται να παρακολουθήσουν το ματς περίπου 50.000 θεατές. Είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός, αν αναλογιστεί κάποιος ότι στον αγώνα με την Αντερλεχτ στην πρεμιέρα των ομίλων, κόπηκαν 38.000 εισιτήρια.
         
Ο Μίτσελ δεν έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Κάτι που αναμένεται να κάνει λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας για το στάδιο «Ντα Λουζ», ή στα αποδυτήρια της έδρας της Μπενφίκα.
         
Πάντως, οι Πορτογάλοι ασχολούνται διαρκώς με τον Ρομπερτο και τον Σαβιόλα. Απ’ τον Ισπανό γκολκίπερ δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς τη χρονιά που υπερασπίστηκε την εστία της Μπενφίκα, δεν «κέρδισε» με τις εμφανίσεις του την απαιτητική εξέδρα της πορτογαλικής ομάδας, Και απορούν που ο Ρομπέρτο κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Όσο για τον Σαβιόλα, του τρέφουν μεγάλη εκτίμηση και κάνουν διαρκώς κολακευτικά σχόλια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.