Μουρίνιο: «Όποιος δεν το πιστεύει να μείνει σπίτι…»

Μπορεί η Τσέλσι να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη βαριά ήττα (3-1) στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Μπορεί η Τσέλσι να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη βαριά ήττα (3-1) στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε αποφασισμένος για την ανατροπή και τόνισε ότι όποιος δεν το πιστεύει να μείνει στο
σπίτι του για να δει Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτή είναι η στιγμή για να πω ότι το Champions League δεν έχει τελειώσει προφανώς. Εάν ένας παίκτης δεν πιστεύει πως δεν έχουν τελειώσει όλα, είναι καλύτερα για αυτόν να μείνει σπίτι. Και αν ένας οπαδός δεν πιστεύει ότι είναι πιθανό, τότε είναι προτιμότερο για αυτούς να κάτσουν σπίτι την Τρίτη και να δουν το Ντόρτμουντ-Ρεάλ στην τηλεόραση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να ειπωθεί», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Στο πρωτάθλημα έχουμε έξι ματς ακόμα και πάμε να κάνουμε έξι νίκες. Αν δεν έχουμε τη διάθεση να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτά τα παιχνίδια, αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε καλοί επαγγελματίες και δεν θέλω να υπάρχει κανείς που να πει κάτι τέτοιο για μένα  ή τους παίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.