4ος Όμιλος: Ανατροπή στην Αγία Πετρούπολη (video)

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφερε τα πάνω-κάτω και με το 3-2 επί της Βικτόρια Πλζεν πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφερε τα πάνω-κάτω και με το 3-2 επί της Βικτόρια Πλζεν πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τις ήττες της πρεμιέρας με το ίδιο σκορ (3-0) από Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι, το σημερινό παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για τις δύο ομάδες και το μέλλον τους στον 4ο όμιλο.

Στην παγωμένη και ουδέτερη Αγία Πετρούπολη λοιπόν (η ΤΣΣΚΑ έπαιξε εκεί, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του δικού της γηπέδου ήταν ακατάλληλος), οι Μοσχοβίτες δυσκολεύτηκαν, αλλά πήραν αυτό που ήθελαν. Ο Ραϊτόραλ άνοιξε το σκορ για τους Τσέχους στο 4ο μόλις λεπτό, αλλά η ΤΣΣΚΑ έφτασε στην ανατροπή πριν το ημίωρο με τα τέρματα των Τόσιτς (19′) και Χόντα (29′).

Με το πρώτο γκολ μπήκε παράλληλα τέλος στο σερί αφλογιστίας της ομάδας του Σλούτσκι (κράτησε 379 λεπτά). Για να μπει οριστικά τέλος και στην απουσία από τις νίκες για τέσσερα διαδοχικά ματς χρειάστηκε ένα “δώρο” των φιλοξενούμενων. Στο 78′ ο Ρέζνικ γύρισε την μπάλα από κοντινή απόσταση στον Κόζατσικ, αλλά αυτή πέρασε κάτω από το πόδι του τερματοφύλακα της Βικτόρια για να καταλήξει στα δίχτυα σε ένα… τραγικό αυτογκόλ. 

Πάντως, οι Ρώσοι που είχαν και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μούσα άξιζαν τους τρεις βαθμούς. Έστω κι αν ούτε η δική τους άμυνα απέφυγαν τα λάθη. Από ένα τέτοιο, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ακινφέεφ δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας, ούτε οι αμυντικοί του και ο Μπάκος με κοντινή κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει για τους Τσέχους. Χρόνος για την ισοφάριση, ωστόσο, δεν υπήρχε.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Ναμπάμπκιν, Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Ελμ (73′ Μιλάνοφ), Βέρνμπλουμ, Τόσιτς, Ζούμπερ (64′ Γκονζάλες), Χόντα, Μούσα (89′ Βιτίνιο)

Βικτόρια Πλζεν: Κόζατσικ, Ραϊτόραλ, Χούμπνικ, Προχάτσκα, Ρέζνικ (84′ Πόσπισιλ), Χόρβατ, Χοράβα (77′ Ντούρις), Πετρζέλα, Κόβαρικ (70′ Τετσλ), Κολάρ, Μπάκος

Διοργάνωση: Τσάμπιονς Λιγκ
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική:
Γήπεδο: “Στάντιον Πετρόφσκι”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.