Με το δεξί η Ατλέτικο (video)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επιβλήθηκε 3-1 της Ζενίτ στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επιβλήθηκε 3-1 της Ζενίτ στο “Βιθέντε Καλντερόν”.

Οι Ισπανοί ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προσπαθούσαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, με σκοπό να κάνουν εκείνοι παιχνίδι και παράλληλα να κρατούν μακριά από την εστία του Λοντίγκιν τον Βίγια και την παρέα του.

Οι γηπεδούχοι έχοντας χάσει κάποιες ευκαιρίες, κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόκε, ο Μιράντα με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λοντίγκιν, ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Οι Ρώσοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Χουλκ. Ο Βραζιλιάνος έφυγε στην αντεπίθεση στο 58′ και με δυνατό σουτ έξω από την περιιχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας.

Η χαρά των παικτών της Ζενίτ κράτησε μόλις έξι λεπτά. Σε μία φάση διαρκείας με τέσσερα σουτ και τρεις αποκρούσεις, η Ατλέτικο πήρε το προβάδισμα, αφού τελικά ο Τουράν βρήκε στόχο και έβαλε την ομάδα ξανά σε θέση οδηγού στο σκορ.

Στο 80′ ο Μπαπτιστάο με σουτ φρόντισε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ με γκολ, διαλύοντας παράλληλα τα όνειρα της Ζενίτ για θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκοτία)
 
Κίτρινες:Γκοντίν – Λομπάερτς, Σμόλνικοφ, Χούμποκαν, Χουλκ
 
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτόι, Χουάνφραν, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε Λούις, Τουράν (86΄ Ραούλ Γκαρσία), Σουάρες, Γκάμπι, Κόκε (89΄Ροντρίγκεθ), Λόπεθ (79΄ Μπαπτιστάο), Βίγια
 
Ζενίτ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Λοντίγκιν, Σμολνίκοφ, Λομπάερτς, Νέτο (46΄ Σατόφ), Χούμποκαν, Ανσάλντι, Ζιριάνοφ (74΄ Αρσάβιν), Βίτσελ, Χουλκ (85΄ Μπιστρόφ)) , Κερζάκοφ , Ντάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.