5ος όμιλος: Σάλκε σε 20 λεπτά (video)

Μέσα σε 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Σάλκε είχε μετατρέψει σε ιστορία το ματς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, κάνοντας ξεκίνημα με το δεξί μετά τη νίκη της με 3-0.

Μέσα σε 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Σάλκε είχε μετατρέψει σε ιστορία το ματς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, κάνοντας ξεκίνημα με το δεξί μετά τη νίκη της με 3-0.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε αναίμακτα για τους Ρουμάνους, παρά την πίεση που άσκησε η Σάλκε. Ο Παντελής Καπετάνος ξεκίνησε βασικός για τη Στεάουα και είχε τη δική του πολύ καλή στιγμή λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν από κοντά δεν μπόρεσε να βρει σωστά τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα του Χίλντεμπραντ. Ο Έλληνας φορ αντικαταστάθηκε στο 64′.

Τρία λεπτά μετά την αλλαγή του Καπετάνου, ο Ουτσίντα άνοιξε το σκορ. Ο Ιάπωνας σέντραρε από δεξιά, με τους Στσουκάλα και Ταταρουσάνου να μη συνεννοούνται σωστά και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Η συνέχεια ήταν πιο απλή για τους γηπεδούχους, αφού έπαιξαν ωραία την κόντρα επίθεση και διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Μπόατενγκ στο 78′.

Το τελικό 3-0, διαμορφώθηκε στο 85′ από τον Ντράξλερ, μετά από εξαιρετικό «τριγωνάκι» που έστησαν οι συμπαίκτες του, με τον Φουξ να δίνει την τελική πάσα και τον Γερμανό να «σκάβει» τη μπάλα πάνω από τον Ταταρουσάνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σάλκε (Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Ουσίντα, Ματίπ, Αογκό, Μποάτενγκ, Ντράξλερ, Χέγκερ (88΄ Γκορέτσκα), Νοστάντερ, Φαρφάν (88΄ Κλέμενς), Ζάλαϊ (82΄ Φουξ)

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρέγκεκανμπφ): Ταταρουσάνου, Ζουκάλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Γκεοργκιέφσκι, Πιντίλι, Τανάσε, Στάντσιου (60΄ Τάτου, 73΄ Κριστέα), Μπουρσεάνου, Πόπα, Καπετάνος (64΄ Πιοβακάρι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.