Μόγιες: «Μεγάλο παιχνίδι την Τρίτη»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες χαρακτήρισε «μεγάλο» το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι έτοιμη.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες χαρακτήρισε «μεγάλο» το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι έτοιμη.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας, τόνισε πως  το πρόσφατο ταξίδι στο Ντουμπάι βοήθησε την ομάδα εν’ όψει των αγώνων με τους Λονδρέζους και τον Ολυμπιακό.

«Ήταν καλό που είχαμε λίγο χρόνο με τους παίκτες και ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά για μένα. Προπονηθήκαμε και χαλαρώσαμε, οπότε ήταν ωραία και ελπίζουμε να αποκομίσουμε οφέλη από αυτό.  Θα ήταν καλύτερο να παίζαμε στο Κύπελλο, αλλά από τη στιγμή που δεν παίζαμε, το επόμενο καλύτερο ήταν το να ετοιμαστούμε για τα επόμενα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Θέλουμε να κερδίσουμε την Κρίσταλ Πάλας και έχουμε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι την Τρίτη. Παίζουμε στις 17:30 (σ.σ.: ώρα Αγγλίας) με την Πάλας και μετά το βράδυ της Τρίτης. Έτσι είναι τα πράγματα και θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι συνηθισμένοι στο να εναλλάσσονται και γι’ αυτό η Γιουνάιτεντ είναι συχνά πιο δυνατή στο τέλος της σεζόν, επειδή εξασφαλίζει πως οι παίκτες της δεν παίζουν σε κάθε ματς.

Οπότε όταν έρχονται τα μεγάλα ματς στο τέλος έοχυμε φρέσκους παίκτες. Είμαστε τυχεροί με το ρόστερ που έχουμε. Προσπαθήσαμε να δώσουμε σε όλους μία ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό με έναν νέο προπονητή», τόνισε ο Μόγιες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.