Μπράιτνερ: «Δεν έχει καμία τύχη η Άρσεναλ»

Υπερβολικά σίγουρος για την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου επί της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Πάουλ Μπράιτνερ.

Υπερβολικά σίγουρος για την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου επί της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Πάουλ Μπράιτνερ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης φιλοξενούνται απόψε Τετάρτη από τους «κανονιέρηδες» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο παλαίμαχος άσος των Βαυρών θεωρεί πως το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο με το περσινό, όταν η Μπάγερν απέκλεισε τους Λονδρέζους στον δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου.

«Είμαστε φαβορί και νομίζω πως η Άρσεναλ δεν θα πάρει τίποτε από αυτά τα ματς. Θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να επαναλάβουμε τη νίκη της περσινής σεζόν και να πάρουμε ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άρσεναλ δεν θα έχει καμία τύχη», είπε ο Μπράιτνερ στην ιστοσελίδα goal.com και εμφανίστηκε σίγουρος πως η Μπάγερν θα γίνει η πρώτη ομάδα στην εποχή του Τσάμπιονς Λιγκ που θα υπεραπιστεί επιτυχημένα το στέμμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

«Περιμένω και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε», είπε ο παλαίμαχος Γερμανός διεθνής, ο οποίος κατέκτησε το τρόπαιο τη δεκαετία του 1970 σαν παίκτης δίπλα στον Φραντς Μπεκενμπάουερ, αλλά δεν συγκρίνει τη δική του ομάδα με τη σημερινή του Γκουαρντιόλα:

«Δεν μπορούν να συγκριθούν οι δύο εποχές, οι ομάδες είναι πολύ διαφορετικές γιατί το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 10-12 χρόνια. Έχει γίνει άθλημα υψηλής ταχύτητας και παίζεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με την εποχή που αγωνιζόμουν εγώ.

Οπότε θα μπορούσα να πω ότι σήμερα έχουμε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, καθώς από τους 25 παίκτες μας οι 22-23 είναι διεθνείς. Στον καιρό μου είχαμε 17 παίκτες, από τους οποίους μόλις 4-5 ήταν διεθνείς, μία σημαντική διαφορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.