Μέτοχος της Χάμαρμπι ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πλέον κάτοχος του 25% των μετοχών της Χάμαρμπι, μέσω της εξαγοράς του 50% της AEG, η οποία κατείχε τις μισές μετοχές της σουηδικής ομάδας.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πλέον κάτοχος του 25% των μετοχών της Χάμαρμπι, μέσω της εξαγοράς του 50% της AEG, η οποία κατείχε τις μισές μετοχές της σουηδικής ομάδας. Ο Σουηδός επιθετικός έσπευσε να δώσει διευκρινήσεις, καθώς αρχικά υπήρξε παρεξήγηση και πολλοί θεώρησαν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο σουηδικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας.

Ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε: “Είναι ένα φανταστικό κλαμπ με οπαδούς που είναι παθιασμένοι για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Σέβονται τη Στοκχόλμη και τη Σουηδία. Πάντοτε μου άρεσε ο σύλλογος και με εντυπωσίασε τα τελευταία χρόνια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι χαρά για εμένα που θα βοηθήσω στην ανάπτυξη της Χάμαρμπι”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της σουηδικής ομάδας, Ρίτσαρντ Φον Ιχκουλ τόνισε: “Το timing φαντάζει ιδανικό και είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία. Το πάθος του Ζλάταν και το winning mentality θα είναι σημαντικά στοιχεία για το κλαμπ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.