Κοτς: “Ρίξαμε το μπάτζετ δέκα εκατομμύρια δολάρια”

Ο Αλί Κοτς αποκάλυψε πως το μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι μειωμένο κατά δέκα εκατομμύρια δολάρια.

Ο Αλί Κοτς αποκάλυψε πως το μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι μειωμένο κατά δέκα εκατομμύρια δολάρια. Η συγκεκριμένη μείωση μπορεί να φτάσει και τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ, ανάλογα με την πορεία των οικονομικών του συλλόγου, το προσεχές διάστημα. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας τόνισε πως το μπάτζετ ήταν πέρυσι στα 30 εκατομμύρια δολάρια και φέτος στα κινηθεί στα 18 με 20 εκατομμύρια δολάρια

Χαρακτηριστικά, ο Κοτς δήλωσε: “Μειώσαμε το μπάτζετ μας από τα 30 εκατ. δολάρια στα 18-20 εκατ. Το χρέος του μπασκετικού τμήματος είναι το μισό του ποδοσφαιρικού. Οι αντιπρόεδρος, Σεμίχ Οζόι και γενικός διευθυντής, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι έκαναν εξαιρετική δουλειά μέσα σε 15 ημέρες. Οι δυο τους, μαζί με τον προπονητή μας, έκαναν εξαιρετική στελέχωση στο ρόστερ. Απομένουν ακόμη 1-2 βήματα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε από άποψη εξόδων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.