Γκέλα ολκής για την Μπεσίκτας

Οδυνηρή, βαθμολογικά, ισοπαλία 2-2 παραχώρησε στην ουραγό Μπαλικεσίρσπορ για την 22η αγωνιστική της τούρκικης Σούπερ Λιγκ.

Οδυνηρή, βαθμολογικά, ισοπαλία 2-2 παραχώρησε στην ουραγό Μπαλικεσίρσπορ για την 22η αγωνιστική της τούρκικης Σούπερ Λιγκ.

Στο «Οσμανλί Σταντί» της Άγκυρας ο «μαύροι αετοί» προηγήθηκαν δύο φορές κόντρα στην τελευταία του πίνακα αντίπαλός τους, όμως δεν μπόρεσαν να κερδίσουν και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία μετά και την πρόκριση, επί της Λίβερπουλ, στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το σκορ άνοιξε ο Ντεμπά Μπα με πέναλτι στο 25΄, ενώ ο Ζεκ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 50ό λεπτό. Ο Οπάρε στο 53΄ έκανε το 2-1 για να γίνει η ζημιά με πέναλτι του Βάργκας στο 83΄. Η Μπεσίκτας ολοκλήρωσε, λόγω αποβολής του Φράνκο στο 92΄, το ματς με δέκα παίκτες.

Μετά από 22 αγωνιστικές η Γαλατασαράι είναι πρώτη με 51 βαθμούς, η Μπεσίκτας έχει 48, ενώ η Φενέρμαχτσε είναι στους 47. Η Μπαλικεσίρ έφθασε τους 14 πόντους, αλλά και πάλι παραμένει τελευταία και στο -7 από την παραμονή της.

Τα υπόλοιπα ματς της Κυριακής (1/3) για την τούρκικη Σούπερ Λιγκ: Ακίσασπορ – Μπουγιουκσεχίρ 0-2 (βασικός ο Γκέκας στους γηπεδούχους, αντικαταστάθηκε στο 67΄ από τον Βαζ Τε), Γκαζιαντέπ – Κασίμπασα 0-2 και Μπούρσασπορ – Μερσίν 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.