Τα αληθινά όνειρα του… Ψεύτη! (vid)

Πριν από λίγες μέρες η Ελβετική Λουγκάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Φώτη Ψεύτη, ο οποίος ανήκε στη Μίλαν έχοντας αποτελέσει – και αυτός – μέρος του εξαιρετικού «διαύλου» επικοινωνίας του Αστέρα Τρίπολης με την προηγμένη, ποδοσφαρικά, αγορά της Ιταλίας

Η ιστορία ξεκίνησε σαν ένα… παραμύθι! Από τα πολλά όμορφα όνειρα νεαρών παικτών που ξάφνου ανοίγει μπροστά τους ένας μεγάλος δρόμος προοπτικής προς τη διεθνή καταξίωση…
Ο Φώτης στα 16 του χρόνια έφτασε στην Αρκαδία από τα Γιάννινα σε μια «εσωτερική» μετακίνηση, που δημιουργούσε για τον ίδιο και το περιβάλλον του καλύτερες συνθήκες.


Όντως κάπως έτσι «κύλησε» το πράγμα, καθώς λίγους μήνες αργότερα έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα και αμέσως μετά βρέθηκε στη… Μίλαν!!
Η συγκεκριμένη μετακίνηση, ασφαλώς, δεν ήρθε από μόνη της εάν δει κανείς το πόσο καλό «δομημένη» είναι η γέφυρα επικοινωνίας της Πελοποννησιακής ομάδας με την γειτονική χώρα. Ο Αστέρας από τότε που ήρθε, για να μείνει, στα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας έχει καταφέρει να «συνδεθεί» με την Serie A και μάλιστα σε ένα πολύ σοβαρό επίπεδο καθώς υπήρξε αρχικά συνεργασία με τη Γιουβέντους ενώ στη συνέχεια προέκυψε η Μίλαν κι όχι μόνον!
Στη Μίλαν είχε παραχωρηθεί ο Νίκος Μιχελής. Άλλος ένας νεαρός ο Αντζουλάς πήγε ως δανεικός – με οψιόν αγοράς, βέβαια, όλες αυτές οι περιπτώσεις – στη Φιορεντίνα ενώ ακολούθησε η πορεία του Κυριακόπουλο από την Τρίπολη στο Σασουόλο σε μια πιο ολοκληρωμένη και ώριμη διαδικασία καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης «κολύμπησε» αμέσως στα… βαθειά!
Ο Ψεύτης είναι αλήθεια ότι δούλεψε αρκετά καλά στο «Μιλανέλο» και μάλιστα πριν ένα χρόνο αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος της άμυνας των «ροσονέρι» σε επίπεδο υποδομών (primavera).

Στη Μίλαν κατάφερε να πείσει και λίγους μήνες αργότερα η ομάδα της Λομβαρδίας ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς καταβάλλοντας 500 χιλιάδες ευρώ για τον αποκτήσει!


Ανάμεσα σε αυτούς που τον πίστεψαν ήταν και ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής και παλιά δόξα του Ιταλικού ποδοσφαίρου, Πάολο Μαλντίνι ο οποίος όμως πριν λίγο καιρό έφυγε με κάθε άλλο παρά… βελούδινο τρόπο, ως υπεύθυνος λαθών (!!) στο σχεδιασμό της περσινής σεζόν..
Ο Φώτης, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και μέσα στη βδομάδα μετακόμισε λίγο βορειότερα στα Ιταλο-Ελβετικά σύνορα, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στη Λουγκάνο! Εκεί, όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση του συλλόγου, θα έχει επαγγελματικό συμβόλαιο ξεκινώντας όμως από την 2η ομάδα…


Όπως και να έχει ο 20χρονος, πλέον, γκολκίπερ με αρκετές παραστάσεις σε ένα υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία στην καταξίωση που τόσο επίμονα αναζητά.
Όσο για τον Αστέρα… Το «μοναστήρι» (της Τρίπολης) να είναι καλά, για να αναδεικνύει και να προωθεί τα σπουδαία ταλέντα καθώς η «γέφυρα» προς την άλλη πλευρά της Αδριατικής με πύλες προς την υπόλοιπη Ευρώπη έχει γερά θεμέλια κι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες βάσεις!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.