Ολυμπιακός Β’-Παναθηναϊκός Β’ 0-1: «Λυτρωτής» παραμονής ο Φουρτάδο (highlights)

Σπουδαίο «διπλό» του Παναθηναϊκού Β' κόντρα στον Ολυμπιακό Β' χάρη στο γκολ του Φουρτάδο στο 87ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό Β’ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για λογαριασμό της πέμπτης αγωνιστικής των playouts της Super League 2. 

Οι δύο ομάδες χρειάζονταν τους τρεις βαθμούς ώστε να πάρουν σημαντική… ανάσα παραμονής στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ύστερα από μια αναμέτρηση με λιγοστές φάσεις, οι «πράσινοι» πήραν σπουδαίο διπλό χάρη στο γκολ του Φουρτάδο στο 87ο λεπτό, ανέβηκαν στην τρίτη θέση του Β’ Ομίλου των playouts της Super League 2 και ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς νίκη παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που πλέον βρίσκεται μόνη της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ένταση και λίγες καλές στιγμές στα πρώτα 45’ 

Λίγα πράγματα μας επιφύλασσε το πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες. Ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Παναθηναϊκός ήρθε από τα πόδια και τις ατομικές προσπάθειες του Φουρτάδο από τη δεξιά πλευρά της επιθετικής του ανάπτυξης, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε ως μοναδική καλή στιγμή, μια εντυπωσιακή κούρσα του Αργηρίου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σούταρε άστοχα. 

Στο 42ο λεπτό επικράτησε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, ύστερα από μια μονομαχία εκτός φάσης του Φουρτάδο με τον Κεραμίδα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε τέλος στη σύρραξη μοιράζοντας από μία κίτρινη κάρτα σε Σιδερά και Μαρίνο

«Λυτρωτής» Φουρτάδο, έδωσε τη λύση στους «πράσινους»

Δεν άλλαξαν πολλά στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη δυσκολία στη δημιουργία φάσεων και δεν μας προσέφεραν πολλές σημαντικές στιγμές στο παιχνίδι. Ο Αλγκασίμ Μπα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Β’ στην αναμέτρηση, καθώς πλάσαρε από θέση τετ-α-τετ και έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Εκεί που όλα έδειχναν πως το 0-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα για τους «πράσινους», Φουρτάδο, με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έδωσε μια νίκη υψίστης σημασίας στην ομάδα του. 

Ο σκόρερ του μεγάλου διπλού του Παναθηναϊκού Β‘, τόσο μετά την επίτευξη του τέρματός του, όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασε σε κλάματα φανερά συγκινημένος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (46′ Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Κεραμίδας (68′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (68′ Καράκουτης), Σαπουντζής (75′ Κατσουλίδης), Πινακάς (85′ Βλαχομήτρος), Αργυρίου 

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Προδρομίτης (59′ Καραμπάς), Σαρδέλης (59′ Κυριόπουλος), Νταμπίζας (72′ Μαρτίνης), Λάμψιας (68′ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (68′ Κρυπαράκος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.