Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Β’ 4-2: Οι γηπεδούχοι πήραν νίκη σε ένα παιχνίδι “φωτιά” για την παραμονή τους !

Ο Καμπανιακός επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Β' με 4-2 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

O Καμπανιακός πήρε μεγάλη νίκη (4-2) μέσα στη Χαλάστρα από τον ΠΑΟΚ Β΄ για την 4η αγωνιστική των play out . Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν από το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι γηπεδούχοι είχαν ανάγκη τους βαθμούς, καθώς βρίσκονται στο -3 από τη ζώνη παραμονής. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν την δεύτερη σερί ήττα τους μετά από το αήττητο τριών αγώνων που είχαν πραγματοποιήσει.

Αναλυτικά ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα πετυχαίνοντας δύο γκολ με διαφορά ενός λεπτού. Συγκεκριμένα άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Λαγωνίδη στο 17΄ ενώ στο 18΄ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γιουκούδη.

Από τα πρώτα λεπτά ο Καμπανιακός είχε τον έλεγχο με την ομάδα του Αλεξιάδη να μην μπορεί να αντιδράσει. Δεν άργησε να έρθει και το τρίτο γκολ στο 40′ με τον Γιακούδη να πανηγυρίζει για δεύτερη φορά στο ματς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να μειώσει στο γκολ. Αρχικά στο 48′ ο Κανίς κέρδισε πέναλτι και ο Δαρέλας το εκτέλεσε εύστοχα ενώ έξι λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά με τον Παντεκίδη (58′) μπαίνοντας γερά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος. Η ομάδα του Αμανατίδη “έκοψε” τη… φόρα του ΠΑΟΚ Β’, καθώς ο Τότσκας στο 63′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Την επόμενη αγωνιστική (5η), ο Καμπανιακός φιλοξενεί τον Ηρακλή (14/4/24, 16:00), ενώ ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Κασαπίδης, Καθάριος Π., Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Μπούσης, Καθάριος Ν., Έππας, Φροσύνης, Πολύζος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Κουαλιάτα, Δαρέλας, Κανίς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.